Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rané zelí s vajíčkem

Hodnocení receptu je 4,8 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Tanicka Tanicka

Snadný

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 289 kJ /
308 kcal
Bílkoviny23,06 g
Tuky15,75 g
Vláknina7,80 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 1,13 g
Sůl2,52 g
Sacharidy14,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Mladé zelí si nakrájíme na nudličky, nasypeme na rozpálenou pánev a zprudka orestujeme. Krok 2: Osolíme, opepříme, zakápneme sojovou omáčkou a dusíme jen asi 3 minutky, než zelí lehce zavadne. Přendáme na talíř, ozdobíme osminkami vajíček. Krok 3: Lehce polijeme lněným olejem a necháme aspoň dvě hodiny vychladit.

Zveřejněno 11. 7. 2012

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rané zelí s vajíčkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kB0N

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rané zelí s vajíčkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kB0N

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (11)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Tak jsem to uvařila a nemá to chybu. Prostě yynikající.:-p:-p

To by mi chutnalo ;-):yes:

Anna Kocikova: Kyselá určitě není.. Je jemná, výborná :)

Recept se mně líbí :-p;-):yes:

Anna Kocikova: ty určitě:-//:-8:-D no právě, taky neznám tamari.. bude se to muset prubnout.. asi:-8;-):-D:yes:

rebeka:jak,co furt mám:-?:-Okdyž ho mám kolem sebe:-8tak musí být i v jídle;-):-D:-D:-p
Vidíš,trošku octíku by se šiklo,ale nevím,jakou chuť má sojovka Tamari.Některé jsou do kyselkava...nevím jak tato:-)

Anna Kocikova::-D:-D co máš furt s tím špekem:-D:-?
já bych tam přidala kapku octa.. nebo ne:-O:-?:-D;-)

Tak to hledím:-8Mladé zelíčko je moc dobré a tato pro mne neznámá úprava se mi líbí:-p+2:yes:Já bych to místo vajíčka posypala osmaženýma kostičkama zauzeného špeku:-Omňam:-))

Tanicka, :yes: veľmi zaujímavý recept, ukladám si na vyskúšanie...

Tématické fráze:
salát z raného zelí, rané zelí, rané zelí recept, rané zelí recepty, salat z ranneho zeli, recepty z raného zelí, zeli rane, ranné zelí, ranné zelí recept, zelí s vajíčkem, ranné zelí recepty, rané zelí salát, recept na rane zeli, recept z raného zelí, zelí rané recepty, recepty rané zelí, zeli ranne, ranézelí, vajicka zeli, recepty na rané zelí

Suroviny:
zelí hlávkové, vejce, omáčka sojová, olej lněný, sůl, pepř

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu