Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 564 kJ / 3 242 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,52 g |
Tuky | 330,64 g |
Vláknina | 4,40 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 1,20 g |
Sůl | 2,84 g |
Sacharidy | 26,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelný salát v majonézovém přelivu s vařeným vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zQJY
Moje poznámka
Zelný salát v majonézovém přelivu s vařeným vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zQJY
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 9 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 15 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 16 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 19 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 20 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno 1. 9. 2025 21:09:47
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 7 hodinami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 7 hodinami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 7 hodinami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 7 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 7 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 7 hodinami
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 7 hodinami
Krkovička po farářsku
Olympus před 7 hodinami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 8 hodinami
Nejlepší litý perník
Noumik před 8 hodinami
Tématické fráze:
zelný salát s vejci,
zelný salát,
salát z vařených vajec,
majonézový dip,
přeliv na zeleninový salát,
polsky zelný salát,
zelný salát recept,
majonezovýpřeliv,
dip s majonezou do zelneho salatu,
rajčatový přeliv,
co s vařeným s vejcem,
zeleninove salaty s prelivem,
zelný salát s vejce,
zelny salat na chlebíčky,
recepty zelný salát,
dip k vařené u vejci,
kašovitá pěna,
zelný salát z vařeného zelí,
zelný salat s vajíčkama,
zelny salat, majoneza, recept
Suroviny:
zelí sterilované červené,
lák ze zelí,
vejce,
vejce,
hořčice,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (2)