Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 072 kJ / 256 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,78 g |
Tuky | 1,37 g |
Vláknina | 40,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 54 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 24,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušené křemenáče
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zQjY
Moje poznámka
Dušené křemenáče
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zQjY
Nejnovější recepty
Treska v zeleninovém lůžku
Přidáno před 2 hodinami
Višnová pikantní omáčka k masu
Přidáno před 20 hodinami
Sendvič „Vegetariánská bomba“
Přidáno před 22 hodinami
Ciabatta bez hnětení
Přidáno 24. 7. 2025 14:59:44
Sendvič „Tuňákový sen“
Přidáno 24. 7. 2025 14:22:53
Sendvič s řízkem ve stylu české klasiky
Přidáno 24. 7. 2025 13:41:34
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové karbanátky s gothajem a sýrem
vagundova před 18 minutami
Mexická tortilla s kuřecím masem
Palenka před 1 hodinou
Hraběnčiny výborné řezy
Niks22 před 1 hodinou
Nepečený piškotový dort s ovocem a zakysanou smetanou
janickajan před 3 hodinami
Pochoutkový salát
Ivyjg před 3 hodinami
Pečený tvaroh s jablky a ořechy (vhodné pro diabetiky)
Ivyjg před 4 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
zana.3 před 4 hodinami
Jogurtové langoše
JajkaP před 6 hodinami
Cuketová krémová polévka
vagundova před 7 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Mulli před 7 hodinami
Tématické fráze:
křemenáče recept,
křemenáče na cibulce,
křemenáč recept,
křemenáče,
recepty z křemenáčů,
křemenáče recepty,
křemenáč,
omáčka z křemenáčů,
křemenáč recepty,
úprava křemenáčů,
co z křemenáčů,
co uvařit z křemenáčů,
recept na kremenace,
recepty na křemenáče,
recept křemenáče,
jak upravit křemenáče,
křemenač uprava,
recepty z křemenáče,
jak upravit křemenáče,
recept z kremenacu
Suroviny:
houby křemenáči,
máslo,
cibule,
sůl,
pepř,
kmín drcený,
petrželka,
koření oregáno
Komentáře (10)