Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 471 kJ / 1 069 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 95,18 g |
| Tuky | 69,87 g |
| Vláknina | 3,50 g |
| Cholesterol | 330 mg |
| Sodík | 4,53 g |
| Sůl | 11,07 g |
| Sacharidy | 13,53 g |
Postup přípravy
Jako příloha jsou http://www.toprecepty.cz/recept/28662-nove--brambory--zapecene-v--okorenene--zakysane-smetane/.
Zveřejněno 9. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brynza v cuketovém kabátku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BOkn
Moje poznámka
Brynza v cuketovém kabátku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BOkn
Nejnovější recepty
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 1 hodinou
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 4 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 5 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 6 hodinami
Kari korma
Přidáno před 14 hodinami
Plněná červená řepa
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka šup-šup
Danulka52 před 46 minutami
Nálev na červenou řepu
Kajabova před 1 hodinou
Nakládané vepřové řízky
Danulka52 před 2 hodinami
Pikantní rajčatová polévka s fazolemi
Verunkavh před 2 hodinami
Krkovice na houbách a kapiích
jarmila58 před 2 hodinami
Bramborovo-kuřecí špízy z horkovzdušné fritézy
Danulka52 před 2 hodinami
Čokoládovo-banánové muffiny
Andyzvesnice před 3 hodinami
Kuřecí prsa v jemné smetanové omáčce
Pep.e před 6 hodinami
Szegedinský guláš
MonkaF před 14 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 14 hodinami
Tématické fráze:
bryndza recepty,
brynza recepty,
recepty bryndza,
bryndza,
bryndza recept,
recepty s brynzou,
cuketa plněná brynzou,
kde sehnat brynzu,
jak se ji bryndza,
cuketa zapečená s brynzou,
cuketa z s brynzou,
brynza cuketa,
cuketa recepty s brynzou,
cuketa a bryndza,
cuketa s brynza,
recepty z brynzy,
cuketové halušky s brynzou,
brynzda,
bryndza do mrazaku,
bryndza článek
Suroviny:
cuketa,
brynza,
klobása uzená,
česnek mědvědí,
šunka,
olej,
pepř
Komentáře (36)
Hurá, neb
Hlavně to moc nedotláčej, ať tam nenecháš palec
Vyzkouším a hlavně aby to bylo plátek cukety a ne mýho prstu
Jakmile na dotaz přijdu, tak odpovídám
Krájela jsem plátky cukety ostrým nožm
Bryndzu máme rádi a receptů spousta.
A na Slovensko jezdíme rádi, každý rok Piešťany a tam už mám hospůdku a
přemýšlím a myslím že byla v Tescu v Km, ale ne vážená. Já jsem ji koupila v Hodoníně, váženou, hodně se synem výletujem
A ve Ztracené už je obchud zrušený?
http://cs.wikipedia.org/wiki/Brynza
A prosím, jak se to píše