Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Králík načerno

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 25 min

25 min (25 min příprava)

19. 2. 2015 14:17

Suroviny

Porce: 2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 840 kJ / 679 kcal
Bílkoviny15,72 g
Tuky36,35 g
Vláknina13,95 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 66 mg
Sůl0,14 g
Sacharidy50,63 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Moanka Moanka

22. 10. 2023 05:10

To jsme si pochutnali… 😋😊 Opravdu moc dobré jídlo, výborná, zajímavá, moc chutná omáčka. 👌 A ty mandličky v tom… Hmmm… Mňam. 😋😃

sikulka7

21. 10. 2021 08:32

Hella: Moje babička říkala, že bez králíka načerno nejsou vánoce. Proto ho vařím každý rok, i když tu babička už spoustu let s námi není. Recept se mi líbí, skoro tak králíka vařím a souhlasím , že nakonec dávám povidla a dost, abych docílla tu správnou chuť, nedávám víno. Posílám bodík.:-)

zdena

6. 3. 2015 22:41

pěkný:yes:

Hella Hella (moderátorka)

2. 3. 2015 15:07

tejaja: Na tohle množství masa bych dala 1 mírně navršenou lžíci povidel. Množství záleží na chuti každého a přidat můžeš vždycky :-D Teprve povidla tomu dodají tu správnou sladkokyselou příchuť.

tejaja tejaja

2. 3. 2015 08:35

Hella: Helka, koľko povidel dávaš?

Hella Hella (moderátorka)

2. 3. 2015 00:01

Aby byla omáčka černá, musí do ní přijít povidla. U nás to je štědrovečerní jídlo a jíme pouze s chlebem.

JanaDorazinova JanaDorazinova

22. 2. 2015 19:55

pilatka3: Děkuji, to mám radost :-) Každý si může tu omáčku dochutit podle sebe. Já přidala trošinku medu a citronové šťávy, ale nemusí být :-)

pilatka3

22. 2. 2015 19:22

Dnes jsem ho tak dělala a ten se dá jíst, necítím tam králičinu - tu nemusím!!!Dobrý recept!!Rodinka chválila.:-K

mysulka mysulka

22. 2. 2015 09:45

:yes: moc pěkné:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 2. 2015 10:25

casino:"Díky, v rcc jsem opravila" :-D :-D :-D

casino casino

21. 2. 2015 00:09

Anna Kocikova:
No, možná kdyby Jana Remkova: napsala "Díky, v rcc jsem opravila", tak by vám psaní ušetřila...;-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

20. 2. 2015 23:59

To je lahoda už jen od pohledu,mňam:-p:yes::-K

casino:150g nasekaných a opečených mandli?Já v surovinách vidím 70 g:-O:-8

Dana61

20. 2. 2015 13:09

Jani, to je prostě velká dobrota:yes::-D krásné foto;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 2. 2015 20:54

casino: asi;-)

casino casino

19. 2. 2015 20:16

"150g nasekaných a opečených mandlí":-?:-O
To je asi jako s tím kořením, že...;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: černá omáčka z králíka načerno kralik na černo králík recepty recepty králík na černo kraliknacerno nudličky z králíka králík na černo recept omacka nacerno recept kralik kralik recept černá omáčka s králíkem králík na černo knedlík foto černa omačka vanoční z kralika načerno s mandlemi cerna omacka z kralia top recepty kralik top recepty králík na černo recepty s kralikem recepty na kralika nudlicky

Suroviny: stehno králičí, cibule, mrkev, petržel, celer, švestky sušené, perník strouhaný, víno červené, rozinky, mandle, sůl, pepř, koření nové koření, pepř, jalovec, bobkový list, olej, voda

TopRecepty.cz

Králík načerno

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7wkj