Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 883 kJ / 211 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,36 g |
| Tuky | 15,12 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 199 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 1,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Jazyky opláchneme a uvaříme v osolené vodě s přidáním pepřů a bobkových listů do měkka.
Krok 2: Když jazyky vyndáme horké, snažíme se je i horké oloupat, nebo je rychle namočíme do studené vody a to jde loupat skoro samo.
Krok 3: Oloupané jazyky si nakrájíme na 1 cm silné, osolíme je a poprášíme sušeným česnekem, nebo potřeme čerstvým kolik kdo chce.
Krok 4: Pak už jen obalíme v trojobalu-mouka+vejce+strouhanka a zvolna osmažíme.
Zveřejněno 17. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové smažené jazýčkové medailonky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VowB
Moje poznámka
Vepřové smažené jazýčkové medailonky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VowB
Nejnovější recepty
Omeleta se žampiony
Přidáno před 14 minutami
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 13 hodinami
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 14 hodinami
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 14 hodinami
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 15 hodinami
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohové lívance
boomgo před 5 minutami
Francouzské brambory s mletým masem
Libotovska před 1 hodinou
Hebká hustá čokoládová poleva
Veronika.Hrozna před 10 hodinami
Honzovy kynuté buchty
RenataMaresova před 11 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 14 hodinami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 14 hodinami
Bramborová polévka
Kajkajak před 14 hodinami
Pizza z rohlíků
zonoro před 15 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 15 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 16 hodinami
Tématické fráze:
smažene veprove kuze,
jak oloupat vepřový jazyk,
smažená vepřová kůže,
jazíček nebo jazýček,
vepřové medailonky,
smažený vepřový jazyk,
smažený losos v trojobalu,
smažený losos v trojobalu,
jazíček,
vepřový jazyk smažený,
jazíček,
vepřový jazyk jak oloupat,
smažené srdce,
jak oloupat kuzi s jazyka,
recept smažená vepřová kůže,
veprova kuze jako delikatesa,
smažená vepřová kůže recept,
jak oloupat vepřové jazyk,
top recepty vepřový jazyk,
veprove kuze smazene
Suroviny:
jazyk vepřový,
pepř,
bobkový list,
sůl,
česnek sušený,
vejce,
mouka hladká,
strouhanka
Komentáře (20)
S tím sloupnutím kůže z jazyka,to je teda věc