Pečený Hermelín v alobalu
Tak jednoduchý pokrm, že má jen jedinou surovinu - Hermelín. Zabalíte do alobalu, připravíte brambory, oblohu dle libosti rodiny a za pár minut máte připravený krásný a bohatý oběd pro všechny blízké.
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečený Hermelín v alobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/58R8
Moje poznámka
Pečený Hermelín v alobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/58R8
Nejnovější recepty
Jablečný závin podle Míši Landové
Přidáno před 5 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Přidáno před 7 hodinami
Losos s liškami ve smetanové omáčce
Přidáno před 22 hodinami
Polévka z čerstvého zelí s houbami a bramborem
Přidáno 1. 8. 2025 13:27:32
Tvarohové nanuky
Přidáno 1. 8. 2025 08:02:02
Uherská pěna podle ČSN
Přidáno 1. 8. 2025 07:00:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Výborné lasagne
honza.podhradsky@gmail.com před 13 minutami
Babiččiny blbouny
Jindra100 před 36 minutami
Těsto na pizzu
xLIONx před 1 hodinou
Špagety s mletým vepřovým masem
TH před 1 hodinou
Jednoduché vynikající langoše
pa.zbo před 1 hodinou
Kuřecí steak s kaší a vínovou omáčkou
rybarka007 před 1 hodinou
Houby na kyselo
Nerea před 2 hodinami
Plátky panenky na másle
j-mart před 2 hodinami
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou
Routeu před 2 hodinami
Pečené vepřové kotlety
Kykolka před 2 hodinami
Tématické fráze:
hermelín v troubě,
pečený hermelín,
hermelín pečený v troubě,
zapečený hermelín v troubě,
pečený hermelín v troubě,
grilovaný hermelín v alobalu,
grilovany hermelin v alobalu v troube,
grilovaný hermelín v troubě,
zapečený hermelín,
recepty z hermelínu,
plneny hermelín v alobalu,
hermelín do trouby,
syr v alobalu,
hermelin pečený,
jak dlouho grilovat hermelín,
pečeny hermelin recept,
smažený hermelín v alobalu,
plneny hermelín v troubě,
plněný grilovaný hermelín,
opecený hermelín
Suroviny:
sýr hermelín
Komentáře (18)
Bibinko,tenhle nádap jsem vymysela sama, i když vím,že někteří napřed hermelín něčím ochutí(koření,atd.)a pak grilují,my máme hermelín rádi a takto nám chutná líp jak smažený.