Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 26 501 kJ / 6 334 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 175,38 g |
Tuky | 307,11 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 2,39 g |
Sodík | 1,75 g |
Sůl | 3,91 g |
Sacharidy | 714,11 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Stonožka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZVyJ
Moje poznámka
Stonožka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZVyJ
Nejnovější recepty
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno před 1 hodinou
Smetanová polévka s květákem a kořenovou zeleninou
Přidáno před 10 hodinami
Cukeťák
Přidáno před 12 hodinami
Korejský salát z okurek
Přidáno 17. 7. 2025 14:06:48
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno 17. 7. 2025 12:21:38
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno 17. 7. 2025 07:54:17
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kure pecene
raelggg před 5 minutami
Jablečná bábovka
stepankovasarka před 24 minutami
Tortilly z přebytkového kvásku
kucharicek14 před 58 minutami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
mariannamahrik před 2 hodinami
Cuketový perník
ZuzkaBob před 2 hodinami
Těstoviny se sýrovou omáčkou s houbami
lukasek.sarka.ladik před 4 hodinami
Panenkové medailonky dušené na špeku a cibuli
Debackey před 6 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Terrana před 6 hodinami
Koprová polévka
Kajkajak před 6 hodinami
Bublanina
veronika812 před 7 hodinami
Tématické fráze:
dort stonožka,
roláda stonožka,
marcipánový dort stonožka,
stonožka dort,
stonožka z rolády,
recept na punčovinu,
jak upéct marcipánový dort,
punčovina recept,
marcipanova stonožka,
roláda jako stonožka,
stonožka z marcipánu,
dort stonožka z rolády,
marcipanové pivo,
recept punčovina,
stonozka s marcipanu,
postup na dort stonozka,
marcipanova stonozka postup,
dort pivo z marcipanu,
dort prasečí hlava,
dorty stonožka
Suroviny:
vejce,
cukr,
mouka hladká,
mléko,
cukr,
pudink,
máslo,
mléko sušené,
cukr moučkový,
med,
olej,
voda,
mandlové aroma
Komentáře (11)
hm...no ja by som aj tak radsej urobila puncovinu...je tvarnejsie pracovat s nou.