Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 654 kJ / 1 351 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 157,08 g |
Tuky | 75,47 g |
Vláknina | 2,10 g |
Cholesterol | 269 mg |
Sodík | 2,72 g |
Sůl | 6,27 g |
Sacharidy | 10,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 4. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí maso se sýrem v římském hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V6B
Moje poznámka
Kuřecí maso se sýrem v římském hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V6B
Nejnovější recepty
Nepečený makový koláč
Přidáno před 2 hodinami
Oblíbená žemlovka
Přidáno před 11 hodinami
Jablečný koláč se skořicí
Přidáno před 11 hodinami
Těstoviny s dýní a rajčaty
Přidáno před 12 hodinami
Cuketovo-brokolicová polévka
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí kousky s domácí omáčkou à la Uncle Ben’s
Přidáno 5. 9. 2025 08:08:20
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Carpaccio z červené řepy II.
KrisZaezemi před 52 minutami
Citrónová poleva
pe3cek před 1 hodinou
Hrušková marmeláda
Michal_amater před 10 hodinami
Domácí kečup
Darwin před 12 hodinami
Dvacetiminutový švestkový koláč
káťa před 12 hodinami
Sýrová topinka
VendaS před 13 hodinami
Nekynuté koláčky, taštičky - křehké
danielle72 před 13 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Bohunka37 před 14 hodinami
Lečo bez zavařování
David Salamánek před 15 hodinami
Tématické fráze:
římský hrnec recepty,
recepty římský hrnec,
římský hrnec,
recepty z kuřecího masa,
recepty z římského hrnce,
recepty v rimskem hrnci,
recepty pro římský hrnec,
kuřecí maso recepty,
recepty na rimsky hrnec,
římský hrnec-recepty,
vaření v římském hrnci,
římský hrnec recept,
pečení v římském hrnci,
nejlepsi recepty z kureciho masa,
kuřecí maso,
římský hrnec - recepty,
kuře v římském hrnci,
recept kuřecí maso,
recept na kuřecí maso,
recepty na vaření v římském hrnci
Suroviny:
kuřecí stehenní řízky,
sůl,
koření kari,
olej,
slanina uzená,
šunka,
cibule,
sýr tavený,
mléko,
sýr tvrdý,
brambory
Komentáře (5)