Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kapr po šumavsku

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

27. 3. 2011 17:17

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie154 kJ / 37 kcal
Bílkoviny0,98 g
Tuky0,44 g
Vláknina1,82 g
Cholesterol 1 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy6,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Autorem receptu je pan Bedřich Hála z Klánovic.Recept pod stejným názvem je v Receptáři vydaném v r.1992.

Pan Hála dodává, že stejným způsobem se může připravovat candát, štika , bolen či lín.Možná by se mohl použít i pangasius.

Je to jednoduchá a rychlá úprava. Kapra podle tohoto receptu děláme často.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Maryje

6. 1. 2019 13:21

Vynikající úprava ryby. Zkoušela jsem z obyčejného filé z tresky, dala více cibule, dusila asi trochu déle, zelenina trošku zkaramelizovala, ale rozhodně to bylo ku prospěchu. Až zase navštívíme sádky, připravím z kapra. Dávám zasloužený bod a děkuji za další znamenitý recept M.:-)

Jiri V.

28. 3. 2011 14:33

Fantom - Však já si nestěžuji :-))Proto se rád toulám, když zabere ryba....fajn.....když ne, tak se nic neděje....nesedím doma, dumám jak na ně, co jim dát....změnit rybám jídelníček?....dát jim kolínko, napařený rohlík?.... nebo chtějí něco masitého? ..... jsem venku, toulám se kolem vody a je mi fajn;-):-K

Fantom

28. 3. 2011 14:14

Jiri V.:Jirko ale ten relax za to stojí;-):yes:

mysulka

28. 3. 2011 11:31

:-p to je mňamka:yes::yes:

Simona Skolakova

28. 3. 2011 06:36

To vypadá moc pěkně:-p;-)hezký receptík,jak budu moci hned vyzkouším,já ryby moc ráda;-):yes:+1

Jiri V.

28. 3. 2011 06:10

Fantom - ano, na lovu jsem byl.....v mrazáku:-D:-D.
Bez legrace, byl jsem v sobotu na Odře. Jeden jelec, ten byl vrácen vodě. Jinak jen nesekatelná popotažení.:-S

Fantom

27. 3. 2011 21:05

Jiri V.::yes: Jirko pěknej kapr, byl jsi na lovu?+

varilamyskakasicku

27. 3. 2011 19:09

:-K:-8:yes:

Masula

27. 3. 2011 18:44

Masula

27. 3. 2011 18:43

Super recept:yes:,ryby máme rádi,určitě vyzkouším:-p:-K

Jiri V.

27. 3. 2011 17:38

Jano, máš pravdu. Na tři porce stačilo míň másla. Obvykle dáváme víc než půlku kapříka a i více zeleniny. Pak je ta půlka másla akorát.

petrzelka

27. 3. 2011 17:34

Vypadá to krásně a lehounce,jen si dát k tomu čerstvý chlebík a baštit:-pNo nic,syn musí vyrazit na ryby;-):yes:

JanaDorazinova

27. 3. 2011 17:32

Jirko, tak tomu říkám vařit dietně a dobře:-p:yes: Ikdyž to máslo, no, tak bych asi ubrala;-)

rebeka

27. 3. 2011 17:26

výborně to vypadá,ryby milujeme:-p;-)moc hezký recept:-K:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kapr obalený v mouce kapr dietně kapr v mouce jak upravit kapra bolen recepty kapr recepty bolen recept recept na kapra obaleny kapr jak obalit kapra recepty na úpravu kapra kapr na mouce kapr obalený v mouce a paprice jednoduche recepty na kapra uprava kapra kapr obaleny v paprice kapr recept recepty bolen recepty z kapra jak dietně upravit kapra

Suroviny: kapr, máslo, paprika, cibule, rajče, sůl, mouka hladká, paprika sušená sladká

TopRecepty.cz

Kapr po šumavsku

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZwN5