Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborový nákyp

Hodnocení receptu je 4,8 (18×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

11. 2. 2020 10:30

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 003 kJ / 1 674 kcal
Bílkoviny104,03 g
Tuky64,15 g
Vláknina20,60 g
Cholesterol 804 mg
Sodík 3,15 g
Sůl7,22 g
Sacharidy159,78 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

11. 2. 2020 21:30

MamlajdaD: Ďakujem Anička, ja zemiaky milujem, akékoľvek, ale ak sú pečené, zapekané...tak to neodolám. ;-) Takže často také jeslá robím. ;-)

MamlajdaD MamlajdaD

11. 2. 2020 15:28

tejaja (moderátorka): Jé, Terezko, takováhle jídla já občas můžu! ;-):-8 To je určitě fajn recept, protože se může i obměňovat podle zásob v lednici, třeba místo šunky kousek vařeného uzeného atp., nebo přidat nějakou zeleninku. Dělám něco podobného, ale vždy je to vlastně jiné, často se zbytkem pečeného masa, někdy přidávám i papriku na kostičky, nebo malé růžičky brokolice... Moc prima jednoduchý receptík, dík za připomenutí. ;-):-D Zdravím! :-K:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bramborový nákyp

Suroviny: brambory, smetana, šunka, sýr tvrdý, vejce, bylinky, strouhanka, máslo, pepř bílý, sůl

TopRecepty.cz

Bramborový nákyp

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZjKw