Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 161 kJ / 3 146 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 40,84 g |
| Tuky | 190,68 g |
| Vláknina | 13,50 g |
| Cholesterol | 1,16 g |
| Sodík | 322 mg |
| Sůl | 0,63 g |
| Sacharidy | 309,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čokokoláč jako "Fondant au chocolat"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kXRJ
Moje poznámka
Čokokoláč jako "Fondant au chocolat"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kXRJ
Nejnovější recepty
Kapr na křenu
Přidáno před 7 hodinami
Sváteční vánočka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 14 hodinami
Kokosky ze tří surovin podle Kamily Nývltové
Přidáno před 15 hodinami
Topinamburový krém podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 16 hodinami
Vlašský salát podle ČSN
Přidáno před 16 hodinami
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno 10. 12. 2025 14:21:35
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční bramborový salát se sojanézou
puppystaff1993 před 2 hodinami
Celerová pomazánka s nádechem česneku
Olympus před 2 hodinami
Šlehačkové cukroví
KekkyPetra před 2 hodinami
Vánočka II
Sojkal před 3 hodinami
Citronové rohlíčky
Terka39 před 4 hodinami
Nejlepší nadýchané muffiny
VerunkaBerunka před 5 hodinami
Uherská pěna
Daami před 6 hodinami
Zelňačka z hlávkového zelí
Kajkajak před 7 hodinami
Mandlové laskonky
IRBONA před 7 hodinami
Tématické fráze:
fondant au chocolat,
fondánt recept,
moelleux au chocolat recept,
forma na fondant,
mail redrobin.com.au loc:cz,
fondant au chocolat recept,
formy na fondant,
čokoládový fondant,
pečený fondánt,
peceny fondan,
nugatovi cokokolac,
fondan au chocolat,
recept na fondán,
mail maggiesbeachhouse.com.au loc:cz,
svatební čokokoláče,
fondant,
recept na moelleux au chocolat,
pečený čokokoláč,
čokokoláč,
čokoládový fondant recept
Suroviny:
máslo,
cukr krupice,
vejce,
mouka hladká,
sůl,
čokoláda hořká,
voda,
máslo,
mouka
Komentáře (12)
Doporučuju fšem, bo to je fakt mňamka