Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pain au chocolat

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 165 min Doba přípravy: 150 min Doba tepelné úpravy: 15 min

165 min (150 min příprava + 15 min tepelná úprava)

11. 8. 2022 18:41

Suroviny pro 12 kusů

12 kusů

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie16 783 kJ / 4 011 kcal
Bílkoviny76,68 g
Tuky218,67 g
Vláknina21,60 g
Cholesterol 1,05 g
Sodík 1,83 g
Sůl4,42 g
Sacharidy423,33 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Ze stejného těsta můžeme upéct i croissanty plněné čokoládou. Postup je až do 8. kroku úplně stejný. Místo toho, abychom těsto v 8. kroku krájeli na obdélníčky, nakrájíme ho na trojúhelníčky, položíme kostku čokolády a rolujeme tak, aby vznikl croissant. Poté je postup opět stejný, necháme 40min kynout, potřeme vajíčkem a pečeme 12-15 minut na 220 °C, dokud nebudou croissanty zlato hnědé.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše kuchařka 2

Nově v prodeji!

Koupit

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: sůl, vejce, cukr krupice, voda, droždí instantní, máslo, mouka hladká, čokoláda hořká, vejce

TopRecepty.cz

Pain au chocolat

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wp95J