Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 370 kJ / 3 435 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,12 g |
Tuky | 126,06 g |
Vláknina | 22,80 g |
Cholesterol | 1,13 g |
Sodík | 526 mg |
Sůl | 1,09 g |
Sacharidy | 496,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 10. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dort s čokodestičkami a ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mN8p
Moje poznámka
Dort s čokodestičkami a ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mN8p
Nejnovější recepty
Tilápie s vaječnou omeletou a čínským zelím (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 4 hodinami
Jogurtová stracciatellová bábovka s banány
Přidáno před 7 hodinami
Rajčatový salát s perlovou mozzarellou, balzamikem a bazalkou
Přidáno před 8 hodinami
Grilovaná prsíčka s pikantní omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Opečený proteinový chlebík s tuňákem
Přidáno před 9 hodinami
Letní nudlový salát s arašídovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč s jahodami a pudinkem
Terina309 před 2 hodinami
Šlehačkové cukroví
MarcelaPa před 2 hodinami
Margotková kolečka
MarcelaPa před 2 hodinami
Topinka "SPECIÁL"
MarcelaPa před 2 hodinami
Třešňový nákyp
evoule před 5 hodinami
Hermelín v pyžamu
Sahula před 5 hodinami
Smažené pirohy s kuřecím masem
Sahula před 5 hodinami
Jahodové knedlíky z bramborovo-tvarohového těsta
Sahula před 6 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
dejna před 7 hodinami
Tématické fráze:
čokoládové destičky na dort,
transferfolie na čokoládu,
ovocné dorty recepty,
želatina na potření ovoce na do dortu,
želatina na potření ovoce,
folie na boky dort,
transferfolie postup,
tisk na transferfolie,
transferfolie,
transferfolie na dorty,
dorty s ovocem recepty,
želatina na potření ovocem,
recepty ovocné dorty,
čokoládová transferfolie,
cokoladova desticka,
zelatina na potreni na ovoce,
cokoladove pasy na dort,
čokoládová poleva a transferfolie,
transferfolie na dortu postup,
cukrarska transferfolie
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
mouka polohrubá,
olej,
voda,
prášek do pečiva,
esence vanilková,
sůl,
kompot jahodový,
pudink vanilkový,
šlehačka 33%,
smetana kysaná,
ztužovač šlehačky,
banán,
čokoláda hořká,
fólie,
poleva čokoládová bílá,
víno hroznové,
želatina
Komentáře (7)
nádhera