Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sýrová polévka z červené řepy

Hodnocení receptu je 4,7 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Hucak_L

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 575 kJ /
1 093 kcal
Bílkoviny141,09 g
Tuky35,54 g
Vláknina8,50 g
Cholesterol 457 mg
Sodík 2,32 g
Sůl4,96 g
Sacharidy48,03 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: V osolené a okořeněné vodě uvaříme hovězí maso, kosti a červenou řepu. Maso vyjmeme. Krok 2: Ve vývaru rozmixujeme červenou řepu, znovu uvedeme do varu, vložíme tavený sýr a rozvaříme ho. Krok 3: Nakonec zakvedláme do polévky vejce, vložíme na kostičky nakrájené maso a přikyselíme dle chuti balsamikovým octem. Na talíři zdobíme posekanou zelenou petrželkou a celerem. Můžeme přidat osmaženou housku nebo jiné krutonky. Dobrou chuť!

Zveřejněno 2. 11. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n6oY

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n6oY

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (12)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Jitkas:Díky:-K, byla to opravdu dobrota:-p:yes::yes:

Toz jsi me presvedcila, krasa cervena, tavenak ci co, bude to dobrota, ty jsi zaruka kvality!

Moc mi polévka chutná:yes:, přidávám fotku:-)
řepu jsem vařila zvlášť a maso přidávala až na talířku;-)

Musim se připojit, taky dávam do polévky taveňák a je to dobrý, jen se to musí vyzkoušet. Všechno je jednou poprvé

AniCiz: Souhlas, sýr v polévce je výborný a do některých je nejlepší právě odsuzovaný "taveňák".:-p
Polívčičku si ukládám a určitě vyzkouším:yes:

nechápu rčení,že taveňák do polévky nepatří..dámy opravdu neochutnaly..Já sýrem zakončuju skoro všechny krémové polévky,takže ráda dám bod.:yes::-K:-K:-K

Hucak_L: souhlas a já to komentovat opravdu můžu, protože si řepu dělám snad na 100 způsobů a tuhle s taveňákem jsem už taky zkusila v rámci experimentu;-):yes:

Dámy, bez ochutnání může komentovat jedině ten, kdo od dětství papouškoval po někom: "Fuj, to je hnusný". S kysanou smetanou to má sice také dobrou, ale úplně jinou chuť. Až to ochutnáte, tak komentujte.

Souhlasím s Klárkou, taveňák do polévky nepatří ;-( Jinak docela zajímavý recept ;-)

Miluju červenou řepu, ale "zprznit" ji taveňákem, to snad ne?A proč mixovat? Vždyť stačí zakysaná smetana:-O:-O:-O

Tématické fráze:
polévka z červené řepy, polévka z červené řepy s kysanou smetanou, polévka z červené řepy recept, polévka z červené řepy s masem, polévka z červené řepy recepty, recepty z červené řepy, recept z červené řepy, recept z cervene repy polevka, recepty polévka z červené řepy, červená řepa recept, recept polévka z červené řepy, syrová červené řepy, syrová červená řepa recepty, polévka z červená řepa recepty, polevka s celerem a repou, dietni polevka z cervene repy, recept na polévku z červené řepy

Suroviny:
řepa červená, maso hovězí, sýr tavený, vejce, voda, sůl, pepř mletý, koření nové koření mleté, bobkový list mletý, tymián, ocet balsamiko, petrželka zelená

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu