Postup přípravy
Krok 1: Těsto vyválíme pokud možno dokulata. Na každou pizzu dáme asi 2PL zakysané smetany, proužky menší cibule, na nudličky nakrájené nebo na kousky natrhané sušené hovězí a posekanou papričku. Posypeme oreganem a strouhaným čedarem a upečeme.
Zveřejněno 4. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
"Schválená "pizza
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZrR8
Moje poznámka
"Schválená "pizza
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZrR8
Nejnovější recepty
Ihned vláčné kokosky
Přidáno před 1 hodinou
Domácí čokoláda
Přidáno před 2 hodinami
Hříbkové carpaccio podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 5 hodinami
Rohlíčky se slunečnicovými semínky
Přidáno před 14 hodinami
Barevná roláda z lineckého těsta
Přidáno před 17 hodinami
Červená rybí polévka
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dýňový koláč
DvorMar před 8 minutami
Kynutý makový květ
KlaunVG před 49 minutami
Moučník s pudinkovým krémem
LUCAH před 4 hodinami
Perníkové kroužky
Vitek2015 před 6 hodinami
Guláš uherského grófa
PavelSt před 7 hodinami
Pizza šneky z listového těsta
LincolnRhyme před 13 hodinami
Těsto na perníčky - hned měkké
MarcelaH. před 13 hodinami
Květákové placičky
Valis před 14 hodinami
Rajská omáčka od maminky
Viktorka :) před 15 hodinami
Tématické fráze:
pizza ze zakysane smetany,
smetanový základ na pizzu recept,
pizza ze zakysany smetany,
smetanovy zaklad na pizzu,
pizza smetanový základ recept,
pizza originál recepty,
rajčatový základ na pizzu,
pizza albori recept,
pizza zak,
pizza albori,
těsto na piizu,
těsto na pizzu ze zakysané smetany,
recept pizza ze zakysané smetany,
domácí pizza smetanový základ,
pizza smetanový základ,
originální recept na pizzu,
testo piizu,
pizza originální recepty,
recept na piizu,
domaci pizza ze zakysane smetany
Suroviny:
těsto na pizzu,
smetana zakysaná,
cibule,
maso hovězí sušené,
koření oregáno,
chilli paprika čerstvá,
sýr chedar
Komentáře (14)
http://www.eatlivetravelwrite.com/2012/05/tarte-fl...