Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 22 923 kJ / 5 479 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 104,46 g |
| Tuky | 264,34 g |
| Vláknina | 17,14 g |
| Cholesterol | 620 mg |
| Sodík | 1,06 g |
| Sůl | 2,70 g |
| Sacharidy | 661,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pudinkový koláč z croissantů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/22rA
Moje poznámka
Pudinkový koláč z croissantů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/22rA
Nejnovější recepty
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 3 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 4 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 7 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 8 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 10 hodinami
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vosí hnízda
RNiklova před 4 minutami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 6 minutami
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 11 minutami
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 49 minutami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 1 hodinou
Nejlepší marokánky
H33inrich před 1 hodinou
Plněný Hermelín s pivní omáčkou a bramborem
Sahula před 1 hodinou
Babiččina čočková polévka
pesmax před 1 hodinou
Bramboráky
jahodp před 2 hodinami
Zapečené vepřové plátky
jahodp před 2 hodinami
Tématické fráze:
pudinkový koláč,
pečení croissantů,
zakusok s croasantov,
croissanty zalité v pudingu,
řezy z croissantu,
croasantovy zakusok,
buchta s croasantem,
pudinkový koláč s croissantem,
pudinkovy kolac s croasantem,
croissant s pudinkem,
kolac, buchta rec,
crossant hrnkové,
pudinková buchta s croisanty,
croissantový kolac,
koláč s croasantem,
pudingovy kolac s croissantom,
kolač sušenky a puding,
pudingovy s crosantem,
řezy s croissantem,
buchta s crosantem
Suroviny:
sušenky bebe,
pudink čokoládový,
pudink vanilkový,
cukr,
mléko,
croissant,
čokoláda na vaření,
smetana ke šlehání
Komentáře (27)
Tradičně plno řečí, jak kdo upeče, vyzkouší, upeče, vyzkouší, akorát jsou tam dvě vedle sebe co vyzkouší
Žádná kuchta tedy asi neví (já také nevím) jakou má strukturu croissant v pudinku, jak a čím se jí a zda je vůbec jedlý
Vím jak křupe čerstvý croissant od pekaře. Vím jaká je to mnohdy "žvýkačka" - croissant po pár hodinách. Vím jak chutná croissant máčený ve Vin Santo, nebo ve víně obecně (zkuste, dodá vínu další dimenzi
Ale jak chutná croissant po pár hodinách a navíc "pohřbený" v pudinku, tak to nevím
No, ale vy asi taky neééé, že?
Tak ten svůj smáznu, je zbytečné, aby tady byly dva stejné recepty.