Japanka
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 951 kJ / 2 139 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 163,23 g |
Tuky | 150,77 g |
Vláknina | 6,60 g |
Cholesterol | 480 mg |
Sodík | 517 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 25,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechny ingredience nakrájíme nadrobno a zapracujeme do mletého masa.
Krok 2: Přichystáme si rýžový papír, který namáčíme do piva - díky tomu papír změkne a je tvarovatelný.
Krok 3: Z masa tvoříme válečky, které zabalíme do rýžového papíru a pomalu smažíme dozlatova. Jako přílohu podáváme rýži a zeleninový salát.
Zveřejněno 13. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Japanka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5KzX
Moje poznámka
Japanka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5KzX
Nejnovější recepty
Cuketový sachr
Přidáno před 1 hodinou
Marmeláda z rynglí
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 16 hodinami
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno před 16 hodinami
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 20 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno 2. 9. 2025 10:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajská z čerstvých rajčat
Onzyx před 9 minutami
Dukátové buchtičky
Jarda1972 před 26 minutami
Buchta Rafaelo
Alicia8 před 33 minutami
Špenátová polévka s mlékem
Kajkajak před 1 hodinou
Krkovička po farářsku
Tamarilka před 2 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
alus.s před 2 hodinami
Cikánské řízky
hd.monthy před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
Katerain před 3 hodinami
Minutková krkovička (křehká)
lunav1 před 3 hodinami
Kuřecí kung pao z letáku Albert
Radka61 před 4 hodinami
Tématické fráze:
japanek,
paprika japanka
Suroviny:
maso mleté,
sůl,
vegeta,
zázvor,
pepř,
omáčka sojová,
cibule,
paprika čerstvá červená,
žampióny,
solamyl,
papír rýžový,
pivo světlé,
paprika,
rajče,
cibule,
petržel,
omáčka sojová
Komentáře (4)
To miluji, když sem lidi dají recept, ale vše podle oka. Já chci přeci zkusit ten Váš a změnit suroviny můžu až příště podle naší chuti.
Zdravím Eva