Japanka
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 951 kJ / 2 139 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 163,23 g |
Tuky | 150,77 g |
Vláknina | 6,60 g |
Cholesterol | 480 mg |
Sodík | 517 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 25,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechny ingredience nakrájíme nadrobno a zapracujeme do mletého masa.
Krok 2: Přichystáme si rýžový papír, který namáčíme do piva - díky tomu papír změkne a je tvarovatelný.
Krok 3: Z masa tvoříme válečky, které zabalíme do rýžového papíru a pomalu smažíme dozlatova. Jako přílohu podáváme rýži a zeleninový salát.
Zveřejněno 13. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Japanka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5KzX
Moje poznámka
Japanka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5KzX
Nejnovější recepty
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 5 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
olivka před 29 minutami
Vejce v hořčicové omáčce
Ivyjg před 56 minutami
Utopenci alá pan Kaplan
helka před 1 hodinou
Jogurtová buchta s třešněmi
novakovajanna před 2 hodinami
Krupičková polévka
taleonka10 před 2 hodinami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
KatkaZu před 3 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
TondaJ před 4 hodinami
Šťáva z květů černého bezu 2
Jindriskas před 4 hodinami
Bezé ořechová roláda se šlehačkou
Jandulka13 před 5 hodinami
Gnocchi s cuketou
veronika_straka před 5 hodinami
Tématické fráze:
japanek,
paprika japanka
Suroviny:
maso mleté,
sůl,
vegeta,
zázvor,
pepř,
omáčka sojová,
cibule,
paprika čerstvá červená,
žampióny,
solamyl,
papír rýžový,
pivo světlé,
paprika,
rajče,
cibule,
petržel,
omáčka sojová
Komentáře (4)
To miluji, když sem lidi dají recept, ale vše podle oka. Já chci přeci zkusit ten Váš a změnit suroviny můžu až příště podle naší chuti.
Zdravím Eva