Suroviny pro 12
12
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 838 kJ / 4 024 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 143,10 g |
Tuky | 195,05 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 1,69 g |
Sodík | 1,02 g |
Sůl | 2,86 g |
Sacharidy | 421,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Käsekuchen - "pravý" německý tvarohový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XpGv
Moje poznámka
Käsekuchen - "pravý" německý tvarohový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XpGv
Nejnovější recepty
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 1 hodinou
Houbová omáčka a la kulajda
Přidáno před 1 hodinou
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 19 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený chřest
Leren před 1 hodinou
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 1 hodinou
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 1 hodinou
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 1 hodinou
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 2 hodinami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 2 hodinami
Veselý kuřecí plátek
Leren před 2 hodinami
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 2 hodinami
Majonézové kuřecí nudličky
Leren před 2 hodinami
Tématické fráze:
drazdansky kolac,
německý recept,
kässekuchen,
nemecke recepty,
recepty německy,
německy koláč s tvarohem,
německý tvarohový dort,
kessekuchen,
pravý tvarožník,
tvarohový koláč,
recept německy,
kesekuchen,
drážďanský tvarohový koláč,
nemecky kasekuchen,
německýtvarohový koláč,
keše kuchen,
kaese kuchen,
kaesekuchen,
tvarohovy kolac kasekuchen,
německé tvarohové řezy
Suroviny:
mouka hladká,
cukr moučkový,
cukr vanilkový,
prášek do pečiva,
vejce,
máslo,
náplň tvarohová,
tvaroh plnotučný,
vejce,
cukr,
cukr vanilkový,
kůra citronová,
mléko,
Komentáře (10)
Zlatý klas by se nepochybně hodil, ale já ho vůbec neznám, nikdy jsem s ním nevařila. Pak bych ale přidala více na vanilce, mám ráda intenzívnější vanilkovou chuť.
Jinak moc hezký recept
http://www.oetker.de/oetker/produkte/backen_und_me...
Po prostudování si myslím, že by to možná šlo nahradit Zlatým klasem.