Suroviny pro 12
12
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 838 kJ / 4 024 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 143,10 g |
Tuky | 195,05 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 1,69 g |
Sodík | 1,02 g |
Sůl | 2,86 g |
Sacharidy | 421,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Käsekuchen - "pravý" německý tvarohový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XpGv
Moje poznámka
Käsekuchen - "pravý" německý tvarohový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XpGv
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 2 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 14 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 15 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 23 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňkový koláč
jalamo před 36 minutami
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 46 minutami
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 1 hodinou
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 2 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 3 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 5 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 5 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 11 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 12 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 12 hodinami
Tématické fráze:
drazdansky kolac,
německý recept,
kässekuchen,
nemecke recepty,
recepty německy,
německy koláč s tvarohem,
německý tvarohový dort,
kessekuchen,
pravý tvarožník,
tvarohový koláč,
recept německy,
kesekuchen,
drážďanský tvarohový koláč,
nemecky kasekuchen,
německýtvarohový koláč,
keše kuchen,
kaese kuchen,
kaesekuchen,
tvarohovy kolac kasekuchen,
německé tvarohové řezy
Suroviny:
mouka hladká,
cukr moučkový,
cukr vanilkový,
prášek do pečiva,
vejce,
máslo,
náplň tvarohová,
tvaroh plnotučný,
vejce,
cukr,
cukr vanilkový,
kůra citronová,
mléko,
Komentáře (10)
Zlatý klas by se nepochybně hodil, ale já ho vůbec neznám, nikdy jsem s ním nevařila. Pak bych ale přidala více na vanilce, mám ráda intenzívnější vanilkovou chuť.
Jinak moc hezký recept
http://www.oetker.de/oetker/produkte/backen_und_me...
Po prostudování si myslím, že by to možná šlo nahradit Zlatým klasem.