Suroviny pro 12
12
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 838 kJ / 4 024 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 143,10 g |
Tuky | 195,05 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 1,69 g |
Sodík | 1,02 g |
Sůl | 2,86 g |
Sacharidy | 421,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Käsekuchen - "pravý" německý tvarohový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XpGv
Moje poznámka
Käsekuchen - "pravý" německý tvarohový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XpGv
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 1 hodinou
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 12 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 16 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 20 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 1 hodinou
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 1 hodinou
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 10 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 10 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 14 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 14 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 16 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 16 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 17 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 17 hodinami
Tématické fráze:
drazdansky kolac,
německý recept,
kässekuchen,
nemecke recepty,
recepty německy,
německy koláč s tvarohem,
německý tvarohový dort,
kessekuchen,
pravý tvarožník,
tvarohový koláč,
recept německy,
kesekuchen,
drážďanský tvarohový koláč,
nemecky kasekuchen,
německýtvarohový koláč,
keše kuchen,
kaese kuchen,
kaesekuchen,
tvarohovy kolac kasekuchen,
německé tvarohové řezy
Suroviny:
mouka hladká,
cukr moučkový,
cukr vanilkový,
prášek do pečiva,
vejce,
máslo,
náplň tvarohová,
tvaroh plnotučný,
vejce,
cukr,
cukr vanilkový,
kůra citronová,
mléko,
Komentáře (9)
Zlatý klas by se nepochybně hodil, ale já ho vůbec neznám, nikdy jsem s ním nevařila. Pak bych ale přidala více na vanilce, mám ráda intenzívnější vanilkovou chuť.
Jinak moc hezký recept
http://www.oetker.de/oetker/produkte/backen_und_me...
Po prostudování si myslím, že by to možná šlo nahradit Zlatým klasem.