Smažené býčí koule
Rádi experimentujete? Podle tohoto receptu si můžete připravit jednu z nejopomíjenějších pochoutek - býčí žlázy. Jejich maso je libové, velmi jemné a třeba jim díky řízkové úpravě přijdete na chuť i vy.
Suroviny pro 6
plátků
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 442 kJ / 106 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,68 g |
| Tuky | 7,56 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 99 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 0,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažené býčí koule
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4GBn
Moje poznámka
Smažené býčí koule
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4GBn
Nejnovější recepty
Šťavnatí švábi
Přidáno před 13 hodinami
Těstoviny zapečené s brokolicí a šunkou
Přidáno před 16 hodinami
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 18 hodinami
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 21 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 22 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sumec keříčkovec na kmínu
Kajkajak před 5 hodinami
Dršťková polévka
Sahula před 6 hodinami
Dršťková polévka z jižní Moravy
Sahula před 6 hodinami
Kuřecí kousky v zakysané smetaně s česnekem
MarketaAn před 7 hodinami
Škvarkový koláč (placky)
Merylas před 9 hodinami
Indický Naan chléb
Vinka před 9 hodinami
Krupicová kaše
Roobass před 11 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Nanina před 12 hodinami
Pikantní zeleninovo-těstovinový salát
Jan Nemec před 12 hodinami
Kuře na kari s jablky
hajibuni před 12 hodinami
Tématické fráze:
byci koule,
byci koule recept,
býčí žlázy,
recept na byčí koule,
býčí koule recepty,
recepty býčí koule,
byci zlazy recept,
recept byci koule,
bici koule,
býčí žlázy recepty,
smažené býčí žlázy,
recept na býčí žlázy,
recept býčí žlázy,
bici zlazy,
bici koule recept,
byčí kule,
recepty býčí žlázy,
bycie zlazy recept,
recepty na byčí žlázy,
býčí žlázy smažené
Suroviny:
vejce,
mouka hladká,
strouhanka,
sůl,
pepř mletý,
olej
Komentáře (31)
Díky
Jinak všem děkuji za reakce, debata je úsměvná. A těm co se bojí, říkám nebojte se a ochutnejte. Je to fakt super
Ešte by som dodala, že fakt nie je potrebné žiadne namáčanie v mlieku a pod. Sú úplne bez pachu.
Tvůj velice precizní popis si zaslouží další bodík
přesto nechám tuto pochoutku jiným labužníkům..