Postup přípravy
Zveřejněno 17. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šmakoun à la Cordon bleu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZXO2
Moje poznámka
Šmakoun à la Cordon bleu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZXO2
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno před 6 hodinami
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 12 hodinami
Květákové kari s fazolkami edamame
Přidáno před 13 hodinami
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 19 hodinami
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 21 hodinami
Těstoviny s treskou a pepřem
Přidáno 19. 10. 2025 21:05:20
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec na hořčici
Wenamo před 3 hodinami
Vepřové karé na cibuli
misula29 před 7 hodinami
Palačinky - klasické
Lukrejka před 7 hodinami
Vepřovo-špenátová roláda na česneku
PavlaJ před 7 hodinami
Hrníčková bábovka od babičky
Lukrejka před 10 hodinami
Závin tažený jablečný
Majkaa před 11 hodinami
Hlíva ústřičná jako "minutka"
KrisZaezemi před 12 hodinami
Domácí kmínový chleba
KristulaT před 12 hodinami
Babiččiny blbouny
KristulaT před 12 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Renata1101 před 12 hodinami
Tématické fráze:
co je to šmakoun,
gordon bleu top recepty,
gordon bleu recept,
jak se vypada kuřeci gordon,
šmakoun foto,
domácí šmakoun,
jak vynikl cordon bleu,
šmakoun recepty,
cordonbleu,
šmakoun akce,
kuřecí cordon v sezamove strouhance,
brambory giorgio,
dušený šmakoun,
recepty šmakoun,
recepty ze šmakouna,
dna a šmakoun,
co je to gordon bleu,
gordon blue prirodní,
smakoun ala,
cordon bleu v bramborach
Suroviny:
šmakoun,
salám sojový,
sýr,
vejce,
mouka hladká,
strouhanka,
mléko,
semínka sezamová,
koření grilovací
Komentáře (21)
Nenech se Markéto odradit, tady panuje oprávněně trochu nedůvěřivé období
Na Slovensku najdete toto jídlo v mnoha restauracích, všude s nesprávnym názvem, podobně ako tenhle recept tady. Doufám, že to uznáte a když ne, tak si přečtěte třebas tohle:
www.cordonbleu.edu/
www.pragueculinaryacademy.com/academy.html