Suroviny
Porce: 8-12
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 255 kJ / 2 929 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,37 g |
Tuky | 140,41 g |
Vláknina | 30,85 g |
Cholesterol | 242 mg |
Sodík | 72 mg |
Sůl | 0,05 g |
Sacharidy | 369,54 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablkový koláč s pistáciemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QL7G
Moje poznámka
Jablkový koláč s pistáciemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QL7G
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 17 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 20 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 20 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 23 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno 17. 6. 2025 20:09
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno 17. 6. 2025 18:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cibulová polévka
Kajkajak před 5 hodinami
Špenát s fazolovými lusky a vejcem
misula29 před 9 hodinami
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 10 hodinami
Poctivá květáková polévka
P.Ruslana před 11 hodinami
Mrkvový dort
anika.krenkova před 12 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 13 hodinami
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 14 hodinami
Maďarská vepřová plec
Ivet88 před 14 hodinami
Stir-fry s mletým masem, zelenými fazolkami a červenou paprikou
spamejlik před 16 hodinami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 16 hodinami
Tématické fráze:
koláč s pistáciemi,
koláč z rozdrcených sušenek,
kolac s pistácie,
disvideorecepty,
jablkový koláč že sušenek,
pistácie koláč,
recept na koláč z časopisu katka,
koláč rozdrcené sušenky,
jablkový koláč, pudink, sušenky
Suroviny:
sušenky,
mouka hladká,
sůl,
cukr třtinový,
máslo,
olej,
marcipán,
jablko,
máslo,
cukr třtinový,
marmeláda meruňková,
šťáva jablečná,
ořechy pistáciové nesolené
Komentáře (20)
a nemáš za co, už jsem si ho uložila
Krásný, ba krásnější než na fotce
posílám bod a už ať je po