Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 623 kJ / 627 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,53 g |
| Tuky | 31,40 g |
| Vláknina | 3,00 g |
| Cholesterol | 78 mg |
| Sodík | 3,20 g |
| Sůl | 8,00 g |
| Sacharidy | 73,03 g |
Postup přípravy
Paratha je hotová, když jsou obě strany zlatohnědé, pokryté tmavými skvrnami. Krok 9: Všechny další parathy dělejte stejným způsobem.
Jestliže parathy nepodáváte, zabalte je do vlhké utěrky, aby zůstaly teplé a vláčné.
Zveřejněno 27. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Paratha - Překládané celozrnné placky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PJ51
Moje poznámka
Paratha - Překládané celozrnné placky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PJ51
Nejnovější recepty
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 7 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 8 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 10 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 11 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 12 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosky
veveruska73 před 27 minutami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 1 hodinou
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 3 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 3 hodinami
Vosí hnízda
RNiklova před 3 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 3 hodinami
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 3 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 4 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 4 hodinami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 4 hodinami
Tématické fráze:
durum recept,
placky z celozrnné mouky,
parátha,
mouka atta,
durum.recept,
paratha recept,
placka na durum,
recept na durum,
placky z celozrné mouky,
atta mouka,
durum placky,
indicke placky paratha,
durum,
placky roti,
durum těsto,
placka na durum recept,
těsto na durum,
placky na durum,
čapatí,
parathy
Suroviny:
atta,
mouka,
ghee,
voda,
sůl
Komentáře (4)