Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 175 kJ / 2 193 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 215,26 g |
Tuky | 133,72 g |
Vláknina | 4,14 g |
Cholesterol | 730 mg |
Sodík | 757 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 29,98 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Losos se smetanovo-pórkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZmAw
Moje poznámka
Losos se smetanovo-pórkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZmAw
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 2 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno před 12 hodinami
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 15 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 17 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 20 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí salát s jogurtem
ZboSy před 56 minutami
Tilapie pečená s bramborami
nikkyshade před 2 hodinami
Jablečný koláč
Silvie.Gemini před 4 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Vanous.lukas před 12 hodinami
Kuřecí polévka
Kajkajak před 14 hodinami
Karlovarský knedlík
Kajkajak před 14 hodinami
Kokosová sváteční bábovka
irenaM před 14 hodinami
Linecké těsto z cukrářského učiliště" pro začátečníky"
Marketa75 před 15 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mirrika před 15 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 15 hodinami
Tématické fráze:
losos s pórkem,
losos na porku,
smetanovo porková omáčka,
losos recept,
recept losos s porkem,
losos s pórkem a smetanou,
losos s s pórkem,
losos pstruhový,
smetanovo citronová omáčka,
pórková omáčka,
ryba s porkovou omackou,
losos na s pórkem,
losos recepty s porkem,
losos se smetanovo omackou,
porkova omacka k rybe,
ryba s pórkem,
ryba s porkem a smetanou,
losos s pórkem a těstovinami,
losos prtuhovy,
smetanovoporkova omacka recept
Suroviny:
losos,
citron,
pepř citronový,
víno bílé,
smetana,
pórek,
bazalka čerstvá,
máslo,
sůl,
pepř
Komentáře (17)
díky..mám na to chuť, za vyzkoušení to jistě stojí
tohle bude jistě výborné