Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 357 kJ / 1 041 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,01 g |
Tuky | 41,07 g |
Vláknina | 14,56 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 2,04 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 125,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Těstovinový salát s fetou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BEjn
Moje poznámka
Těstovinový salát s fetou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BEjn
Nejnovější recepty
Domácí libečková sůl
Přidáno před 2 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 6 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 7 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 7 hodinami
Sekaná s červenou řepou, hráškem a kukuřicí
Přidáno před 7 hodinami
Karamelizovaná červená cibule
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 10 minutami
Česnekovo-rajčatová směs bez konzervace
AndreaMachacova před 1 hodinou
Rajská omáčka s masovými kuličkami
zlatko4 před 2 hodinami
Bramborák se švestkami
Lenka Sedlackova před 4 hodinami
Přesnídávka jablečná
HancaSvarc před 6 hodinami
Nepečený jablečný dort
RNRNH před 6 hodinami
Tvarohová bábovka od Dity P.
chameleon před 9 hodinami
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 20 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Topmoni před 21 hodinami
Buchtičky s krémem
vercuchle před 22 hodinami
Tématické fráze:
salat s fetou,
těstovinový salát se sýrem feta,
testoviny se syrem feta,
těstovinový salát s feta sýrem,
těstoviny rajcata feta salat,
těstovinový salát s tuňákem a sýrem feta,
těstovinový salát s rajčaty a fetou,
recept s fetou,
vaříme s fetou,
těstovinný salát s rajčaty a fetou,
těsoviny s fetou,
salát z feta
Suroviny:
těstoviny,
česnek,
rajče cherry,
okurka čerstvá,
olivy černé,
pažitka,
sýr feta,
olej,
ocet vinný červený,
sůl,
pepř
Komentáře (5)