Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Koktejl, jako start pro celý den!

Hodnocení receptu je 5,0 (18×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

--ReNi--

Snadný

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 10 min

10 min (10 min příprava)

Suroviny pro 3

3

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie538 kJ /
129 kcal
Bílkoviny11,40 g
Tuky3,50 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 21 mg
Sodík 110 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy12,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Ovesné vločky si dáme do misky, zalejeme horkou vodou a necháme asi tři minuty změknout. Krok 2: Poté vodu slijeme a vločky dáme do ručního robotu. Přidáme mléko, bílý jogurt, špetku skořice, cukr dle chuti, trošku sirupu dle chuti a kousek ovoce. Vše promixujeme, popř. naředíme ještě mlékem. Krok 3: Při podávání ozdobíme kouskem ovoce, skořicí a sirupem.

Zveřejněno 11. 7. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rm6B

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rm6B

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (12)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

To se mi líbí, snažím se už rok nevynechávat snídani, ale nechce se mi po ránu kousat. :-* Nahradím cukr a sirup lžičkou medu.:-p

Ho: určitě ano, jen se připravíš o vitamíny a chuť z čerstvého ovoce :-)

Nedalo by se to udělat z kompotového ovoce?

To nemusí být špatné a navíc je to zdravééé;-):yes:

Určitě moc dobrý koktejl a také zdravý. Já bych jen udělala malé vylepšení. Abych nemusela stále mixovat namočené vločky, rozmixovala bych js v suchém stavu a pak už jen promíchala v koktejlu. A také není na škodu, když se moc nerozmazlují střeva a nechá se v nich pracovat vláknina, ale koktejl samozřejmě za bodíka. ;-):-):-p:yes:

:yes::yes::yes:+3

Vypadá to dobře:-)dávám 2.bodík:yes:

To je moc hezké a zajímavé, za bodík:yes::-!

Tématické fráze:
koktejl z ovesných vloček, koktejl z vloček, ovesne vločky koktejl, ovesný koktejl, ovesné koktejly, koktejl s vloček, ovesne vločky koktejly, koktejly z ovesných vloček, koktejl s ovesnych vlocek, koktejly z vloček, koktejli z ovoce, ovesné vločky a dna, ovesne vlocky po cely den, koktejli s ovesnych vlocek, koktejl vlocky, ovesné vločky recepty koktejl, recepty ovesného koktejlu, koktejly pro streva, jak mixovat koktejly, kokteil z ovesných vloček

Suroviny:
vločky ovesné, jahody, kiwi, pomeranče, maliny, jogurt bílý, skořice, mléko, sirup, cukr

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu