Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 442 kJ / 106 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,68 g |
| Tuky | 7,56 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 99 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 0,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 4. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pórková pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R9z
Moje poznámka
Pórková pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R9z
Nejnovější recepty
Opilcův kapr
Přidáno před 30 minutami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 7 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 20 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Babiččina vánočka
Přidáno 21. 12. 2025 10:00:01
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Maminčin vajíčkový salát
[email protected] před 27 minutami
Bramborový kotlík s mletým masem a špenátem
ZandaPanda před 51 minutami
Rybí polévka
tomas.stoklasa před 1 hodinou
Vánoční štola z tvarohového těsta
beruna1 před 2 hodinami
Moravanské kuřecí nudličky
wimra před 3 hodinami
Sýrové karbanátky
Slaninova.L. před 3 hodinami
Jahodový likér
Jirka55221 před 4 hodinami
Domácí chleba
Samjda před 4 hodinami
Vánoční věnec
Stefi.f před 9 hodinami
Kokosová očka
Sima1996 před 16 hodinami
Tématické fráze:
pomazánka s pórkem,
recept na porkovou pomazánku,
recepty s pórkem,
recepty z porku,
pórek pomazánka,
pomazánka pórek,
pomazánky s pórkem,
porkovapomazanka,
porková,
porková pomazáka,
recepty s porku,
jak udělat pórkovou pomazánku,
recepty porek pomazánka,
pomazánky recepty,
porková pomaznka,
pomazánka z porkem,
pórková pomazámka,
recepty s pórkem,
pórek pomazánky,
pŕková pomazánka
Suroviny:
slanina,
pórek,
vejce,
lučina,
máslo,
sůl,
pepř bílý
Komentáře (26)
Pomazánka výborná, nenáročná a lehká. Díky za recept
Děkuji vám oběma za odpověď a nový poznatek