Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 292 kJ / 787 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 27,00 g |
| Tuky | 3,20 g |
| Vláknina | 58,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 28,13 g |
| Sůl | 70,00 g |
| Sacharidy | 150,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rajčatová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2v5A
Moje poznámka
Rajčatová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2v5A
Nejnovější recepty
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno před 23 hodinami
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno 25. 12. 2025 18:13:53
Sladké snídaňové briošky
Přidáno 25. 12. 2025 17:48:09
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno 25. 12. 2025 17:18:18
Piškotový dort s tvarohovým krémem vhodný pro žlučníkáře
Přidáno 25. 12. 2025 15:36:31
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí vánočka
JanaPav před 41 minutami
Slané palačinkové jednohubky
[email protected] před 58 minutami
Vánoční poleno
Slaninova.L. před 12 hodinami
Sváteční kakao
Kajkajak před 12 hodinami
Polévka ze zbylé čočky
Vaha 1972 před 13 hodinami
Bramborová pomazánka
Kamuna před 13 hodinami
Sýrová kolečka
zonoro před 15 hodinami
Panenkové medailonky se žampionovou omáčkou
knihomolka před 17 hodinami
Maminčina svíčková - snadná i pro začátečníky
Iloonka před 19 hodinami
Tvarohová štola
Petra.J. před 19 hodinami
Tématické fráze:
rajcatova pomazanka,
co s rajcaty,
pomazánka z rajčat,
rajčatová pomazánka recepty,
kirgizský česnek,
rajčatová pomazánka recept,
pomazánka s rajčaty,
pomazanka rajčatová,
rajčatová pomazánka na topinky,
palivec z rajčat,
rajčata recepty,
rajčatový pomazanka,
rajčatové zavařování,
pomazánky z rajčat,
nakládání rajčat,
konzervujeme rajčata,
jak s rajčaty,
co z rajcaty,
pikantní rajčatová pomazánka,
rajčatová pikantní pomazánka
Komentáře (33)
Já jsem se bála,že jsem něco"blbě zmastila"
Rajčata,co jsem použila byly vážně hodně vodnaté
Příště to udělám ještě jednou a opravdu z těch masitých
Mě se právě u tohoto receptu moc líbí,že je to bez vaření a že se zachovají všechny vitamíny
"...treba použiť mäsité paradajky, ktoré obsahujú málo vody..."
A nestálo by zato, dát to přímo do receptu?
Na tvojom mieste by som nič nevarila, už je to potom iná pomazánka vlastne, ale tekutinu by som zliala a použila inde. Rozhodne by som ju nevyliala, to máš pravdu, bola by to veľká škoda.
Postupovala jsem přesně podle instrukcí v popisu
Všechno proběhlo OK,ale po dvou dnech jsem měla na dně všech skleniček vodu
Všimla jsem si u Tvé hlavní fotky,že máš ve sklenici také trochu tekutiny,ale ne tak moc,jako já
Po protřepání a otevření skleničky byl obsah hodně tekutý,tak jsem si dovolila Tvůj recept trochu překopat...bylo líto mi to vylít
Do kastrolu na lžíci rozehřátého oleje jsem dala lžíci sladké papriky,rychle jsem zamíchala a přidala obsah všech skleniček s"pomazánkou"
Prudkým varem jsem nechala část odpařit a poté ihned naplnila do skleniček.Obsah je hezky hustý a také barevnější
Přidávám foto původní várky i té druhé po úpravě
Super
Nepoznám to pod názvom , ktorý píše Cathlen, ja mám ten recept už veľmi dávno z jedného slovenského časopisu, názov už ani nepamätám, fotku prikladám
....recept č.39 - http://diskuse.dama.cz/komunita.php?d=7390