Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 917 kJ / 2 848 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,46 g |
Tuky | 100,93 g |
Vláknina | 6,40 g |
Cholesterol | 1,32 g |
Sodík | 631 mg |
Sůl | 1,35 g |
Sacharidy | 403,41 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dort srdce s růžemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BXLn
Moje poznámka
Dort srdce s růžemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BXLn
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 7 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 18 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 22 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jogurtová bábovka
Cerpes před 12 minutami
Rychlá ořechová bábovka
Anna.Milkova před 36 minutami
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Missa25 před 44 minutami
Kefírové lívance II
vavravictoria1 před 55 minutami
Klasická koprová omáčka s vejcem
frantisek66 před 1 hodinou
Hamburská vepřová kýta
Pisarak před 1 hodinou
Vepřová kotleta s houskovým knedlíkem
Pisarak před 2 hodinami
Toskánský bůček
poirotka před 2 hodinami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 3 hodinami
Tématické fráze:
dort srdce zdobený krémem,
dort s ružemi,
dort srdce,
krémový dort srdce,
srdce dort zdobený krémem,
dorty s růžemi,
krémové dorty srdce,
dort srdce s krémem,
dort srdce recept,
dort s marcipánovými růžemi,
dort krémové srdce,
dorty ve tvaru srdce,
zdobení dortu růžemi,
krémové růžičky po celém dortě,
dort ve tvaru srdce,
dort srdce kremovy,
marcipánový dort s růžemi,
dort s krémovými růžemi,
marcipánový dort ve tvaru srdce,
dort srdce krémové
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
mouka polohrubá,
olej,
sůl,
esence vanilková,
šťáva z kompotu,
šlehačka,
pudink vanilkový bez vaření,
ztužovač šlehačky,
máslo,
pudink vanilkový,
mléko,
cukr krupice,
koňak vaječný,
kompot broskvový,
smartflex,
potravinářské barvivo,
rum
Komentáře (6)
Strettka, pod potahovku taky používám máslový krém. Dort plním jak ty šlehačkovým krémem a boky máslovým. Ten mantinel jsem nedělala.
ABY KRÉM POD MARCIPÁNEM NETEKL:
Pod marcipán - na boky dortu v ŽÁDNÉM případě NEPATŘÍ krém s vysokým obsahem vody (šlehačkový, tvarohový nebo ze zakysané smetany). Marcipán se na něm začne roztékat.
Krém pod marcipán je nejlepší máslový – nastavovaný kaší nebo pudinkem, ale POZOR
Pokud je Z MLÉKA stává se, že MARCIPÁN TEČE.
Strettka, tvému precizně napsanému receptu a krásnému dortíku posílám velkého boďana.
Ty růžičky jsou fantastické.