Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 917 kJ / 2 848 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,46 g |
Tuky | 100,93 g |
Vláknina | 6,40 g |
Cholesterol | 1,32 g |
Sodík | 631 mg |
Sůl | 1,35 g |
Sacharidy | 403,41 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dort srdce s růžemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BXLn
Moje poznámka
Dort srdce s růžemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BXLn
Nejnovější recepty
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno před 2 hodinami
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 4 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 4 hodinami
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 4 hodinami
Steaky z kapra
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cikánské cukroví
Annnn před 9 minutami
Koláč s jablečnou nádivkou
Evajira před 15 minutami
Rajská omáčka s plněnými paprikami
Evajira před 17 minutami
Cuketové polévka s vepřovým vývarem
Kajkajak před 1 hodinou
Myšky z ředkvičky
Sahula před 1 hodinou
Výborný piškotový korpus na dorty
Barbuna před 1 hodinou
Bílá zelňačka s koprem
Sahula před 1 hodinou
Bílá zelňačka
Sahula před 1 hodinou
Hermelínový salát se šunkou
PetraFis před 1 hodinou
"Gulášovka"z cukety
bozenka1 před 1 hodinou
Tématické fráze:
dort srdce zdobený krémem,
dort s ružemi,
dort srdce,
krémový dort srdce,
srdce dort zdobený krémem,
dorty s růžemi,
krémové dorty srdce,
dort srdce s krémem,
dort srdce recept,
dort s marcipánovými růžemi,
dort krémové srdce,
dorty ve tvaru srdce,
zdobení dortu růžemi,
krémové růžičky po celém dortě,
dort ve tvaru srdce,
dort srdce kremovy,
marcipánový dort s růžemi,
dort s krémovými růžemi,
marcipánový dort ve tvaru srdce,
dort srdce krémové
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
mouka polohrubá,
olej,
sůl,
esence vanilková,
šťáva z kompotu,
šlehačka,
pudink vanilkový bez vaření,
ztužovač šlehačky,
máslo,
pudink vanilkový,
mléko,
cukr krupice,
koňak vaječný,
kompot broskvový,
smartflex,
potravinářské barvivo,
rum
Komentáře (7)
Strettka, pod potahovku taky používám máslový krém. Dort plním jak ty šlehačkovým krémem a boky máslovým. Ten mantinel jsem nedělala.
ABY KRÉM POD MARCIPÁNEM NETEKL:
Pod marcipán - na boky dortu v ŽÁDNÉM případě NEPATŘÍ krém s vysokým obsahem vody (šlehačkový, tvarohový nebo ze zakysané smetany). Marcipán se na něm začne roztékat.
Krém pod marcipán je nejlepší máslový – nastavovaný kaší nebo pudinkem, ale POZOR
Pokud je Z MLÉKA stává se, že MARCIPÁN TEČE.
Strettka, tvému precizně napsanému receptu a krásnému dortíku posílám velkého boďana.
Ty růžičky jsou fantastické.