Postup přípravy
Zveřejněno 7. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bifteky loirských námořníků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P13W
Moje poznámka
Bifteky loirských námořníků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P13W
Nejnovější recepty
Domácí tatarák z lososa
Přidáno před 36 minutami
Vanilková zmrzlina s jahodami
Přidáno před 3 hodinami
Asijské kuřecí kousky na sladkokyselo
Přidáno před 11 hodinami
Maková roláda s jahodami
Přidáno 22. 5. 2025 15:02
Krémová mrkvová polévka s mozzarellou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 22. 5. 2025 13:17
Hermelín ve slanině
Přidáno 22. 5. 2025 11:37
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kakaové cookies
Ashelin před 1 hodinou
Tiramisu od Itala
Elzis před 3 hodinami
Rychlá meruňková buchta
Robik před 3 hodinami
Kuřecí vývar z PH
Robik před 3 hodinami
Kuřecí stehna - jedna báseň
Cinderka před 4 hodinami
Mléčná polévka
Kajkajak před 5 hodinami
Rychlá rajská omáčka
Standby před 8 hodinami
Cuketová zeleninová polévka bez mouky
Lenka Sedlackova před 8 hodinami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
janatka před 9 hodinami
Buchty na páře
janatka před 9 hodinami
Tématické fráze:
hovězí zadní recept,
hovezi zadni recepty,
hovězí biftek recept,
bifteky,
hovězí bifteky,
recept hovezi zadni,
hovězí biftek,
zadní hovězí recept,
hovězí zadní biftek,
zadní hovězí recepty,
hovězí zadní plátky recept,
recepty hovězí zadní,
bifteky z hovězího masa,
zadní hovězí maso recepty,
mekke hovezi maso,
mletý hovězí biftek,
měkký biftek,
námořníci,
hovězí zadní maso,
biftek hovězí zadní
Suroviny:
hovězí zadní,
cibule,
pepř,
sůl,
okurky sterilované,
rýže
Komentáře (7)
Podle mne je toto něco na způsob PH, doporučuji velmi nízkou teplotu a úspěch je zaručen.