Suroviny
Porce: 2-3 topinky
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 222 kJ / 292 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,24 g |
Tuky | 6,65 g |
Vláknina | 7,14 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 114 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 12,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jadranské topinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o7jA
Moje poznámka
Jadranské topinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o7jA
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 5 hodinami
Třešňová granita
Přidáno před 10 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 14 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno 29. 6. 2025 17:36
Naložený česnek v sádle
Přidáno 29. 6. 2025 17:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč s rebarborou a tvarohem
Lucie Hertlova před 54 minutami
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 5 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 6 hodinami
Guláš z vepřového srdce a jater
Sahula před 6 hodinami
Křenová krkovička pečená s brambory
Sahula před 6 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Werronika před 7 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 8 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
loribert před 10 hodinami
Mrkvová bábovka
Misad před 11 hodinami
Tématické fráze:
jadranské vepřové řízečky,
topinky z cerstveho chleba,
topinky recept,
jadranské řízečky,
jadranske směs na topinky,
katák na topinky,
jadranske.topinky,
jak udělám topinky,
topinka s chili,
topinky,
nalozene maso pomazánka na topinky,
topinky ve vodě,
smes na topinky jak z restaurace,
co na topinky,
na topinky,
kaťák topinka,
topinky v restauraci,
recept na topinky,
faleany steak topinka s maggi,
uzasne topinky
Suroviny:
kýta vepřová,
sůl,
pepř,
cibule,
hořčice plnotučná,
kečup sladký,
omáčka chilli,
česnek,
chléb,
olej,
sýr
Komentáře (41)
A odnes si 2 ponauceni - jednak davat min koreni, jinak pali cela huba a z opravdu tvrdeho chleba topinky delat nejdou.