Suroviny
Porce: je to pro 4-5 osob
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 904 kJ / 455 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,83 g |
| Tuky | 36,93 g |
| Vláknina | 4,00 g |
| Cholesterol | 110 mg |
| Sodík | 79 mg |
| Sůl | 0,17 g |
| Sacharidy | 19,83 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Osvěžující letní zmrzlina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qpQD
Moje poznámka
Osvěžující letní zmrzlina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qpQD
Nejnovější recepty
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 6 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 19 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Babiččina vánočka
Přidáno 21. 12. 2025 10:00:01
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rybí polévka
tomas.stoklasa před 25 minutami
Vánoční štola z tvarohového těsta
beruna1 před 2 hodinami
Moravanské kuřecí nudličky
wimra před 2 hodinami
Sýrové karbanátky
Slaninova.L. před 2 hodinami
Jahodový likér
Jirka55221 před 3 hodinami
Domácí chleba
Samjda před 4 hodinami
Vánoční věnec
Stefi.f před 8 hodinami
Kokosová očka
Sima1996 před 15 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 17 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 17 hodinami
Tématické fráze:
zmrzlina z rybízu,
rybízový nanuk,
zmrzlina z bílého rybízu,
rybízový zmrzlina,
ledňáček zmrzlina,
zmrzlina do formiček,
rybizové nanuky,
zmrzlina do formiček recept,
rybízová zmrzlina,
rybízový nanuk z ovoce,
rýbízový ledňáček,
tchibo domaci zmrzlina,
nanuk ledňáček,
rybizovy nanuk recept,
recept zmrzlina z rybízu bílého,
jogurtova zmrzlina rybizova,
recept nanuk ledňáček,
zmrzlina do formiček do mrazáku,
babicovy dobroty z 5.4.2013,
meruňkovo rybízová zmrzlina
Suroviny:
ovoce,
cukr vanilkový,
šlehačka,
jogurt bílý,
cukr
Komentáře (17)