Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 106 kJ / 2 654 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,45 g |
Tuky | 94,98 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 1,01 g |
Sodík | 384 mg |
Sůl | 0,83 g |
Sacharidy | 379,94 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlá bublanina s rybízem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4K1V
Moje poznámka
Rychlá bublanina s rybízem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4K1V
Nejnovější recepty
Cuketovo-brokolicová polévka
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí kousky s domácí omáčkou à la Uncle Ben’s
Přidáno před 4 hodinami
Pečené kuře na paprice
Přidáno před 6 hodinami
Zeleninový salát s pekingským zelím
Přidáno před 15 hodinami
Kančí guláš se zelím
Přidáno před 15 hodinami
Zelí s vepřovým masem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z vývaru
Kajkajak před 45 minutami
Květáková polévka
ilonkakulisek před 1 hodinou
Banánové lívance
MichaelaZamostna před 1 hodinou
Panzanella s pečenými rajčaty
preclik.jana před 1 hodinou
Dvacetiminutový švestkový koláč
Petulice před 1 hodinou
Vydatná hrachovka
Fitulka před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
Fitulka před 3 hodinami
Italské plněné placky
Lucie1001 před 4 hodinami
Helenské rohlíky
Tynaja před 7 hodinami
Zeleninové lečo na zimu
janatka před 7 hodinami
Tématické fráze:
bublanina s rybízem,
rybízová bublanina,
rychlá rybizová bublanina,
pečeme s rybízem,
rychla bublanina,
rybízová bublanina recept,
pečivo s rybízem,
pečeme s rybízem - recepty,
rybízový bublanina,
ovocná bublanina s rybízem,
co s rybízem,
bublanina s černým rybízem,
recepty bublanina dia rybízová,
bublanina bez cukru,
rybízová bublanina rychlá,
babicovy dobroty recepty 2.3.2013,
pečeme z rybízu,
recept na bublaninu,
rabízová bublanina recept,
rybízová bublanina s jogurtem
Suroviny:
mouka polohrubá,
mouka hladká,
cukr moučkový,
pečivo,
máslo,
vejce,
kefír,
cukr vanilkový,
rybíz
Komentáře (6)