Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rumová bábovka s rozinkami

Hodnocení receptu je 4,9 (23×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Iness Iness

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie17 813 kJ /
4 258 kcal
Bílkoviny57,96 g
Tuky224,87 g
Vláknina18,40 g
Cholesterol 548 mg
Sodík 412 mg
Sůl1,58 g
Sacharidy470,45 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Troubu si předehřejeme na 180°C. Sypké ingredience smícháme, přidáme ostatní a vyšleháme ručním šlehačem. Těsto nalijeme do formy vysypané kokosem. Pečeme 30-40 minut.

Zveřejněno 29. 7. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/w23w

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/w23w

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (26)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Dana61::-D:yes:

je výborná:yes::-D jenom pro urychlení do ní vrážím 2 lžíce rozinek namočených v rumu - mám neustále ve skleničce v lednici, protože je přidávám do mnoha moučníků;-)

Tereza Blazkova:Terezko, děkuji Ti za vyzkoušení receptu. Těší mě, že bábovka chutnala :-)).

Bábovečka byla moc dobrá, hlavně rychlá :-). Přidávám bodík a fotečku :yes:.

Máš to krásné:-K:-p:yes:

bobávečka jako lusk:-p:-p:-p:-!:-! vyzkouším:yes::yes::yes:

Bábovečka vypadá velmi jedle :-p:yes:+

Děkuji všem:-K

mischelinka: Dala bych i víc nebo bych naložila rozinky do rumu, ale dcera by mi to nejedla:-D;-)

Týý bláho:-O:-Oto bude dobrý:-pale málo rumu:-D:-D:yes:

pěkná bábovečka s kefírem jsem už také pekla je to krásně vláčné proto:yes::yes:+11

Tématické fráze:
rumová bábovka, bábovka s rozinkami, vláčná rumová bábovka, rumova babovka recept, bábovka s hrozinkami, rumova babovka s hrozinkami, babovka rumova, kefirova babovka s rozinkami, olejová bábovka s rumem a rozinkami, bábovka s rozinkami a ořechy, buchta s rozinkama, rychla bábovka s rozinkami, vláčná bábovka s rozinkama, buchta s rozinkami v rumu, výborná rumová bábovka, rychlá bábovka rumová, recept na bábovku, babovka s rozinkami a rumem, orechovo rumová bábovka, bábovka s ořechy a rozinkama

Suroviny:
kefír, cukr krupice, kakao, mouka polohrubá, prášek do pečiva, olej, vejce, rum, rozinky

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu