Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 372 kJ / 328 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,86 g |
Tuky | 18,87 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 533 mg |
Sodík | 299 mg |
Sůl | 0,67 g |
Sacharidy | 13,65 g |
Postup přípravy
Podáváme s bramborem .
Zveřejněno 15. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Obalovaný květák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0gr3
Moje poznámka
Obalovaný květák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0gr3
Nejnovější recepty
Bramborové vafle
Přidáno před 14 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 23 hodinami
Horký zeleninový salát
Přidáno 16. 5. 2025 16:46
Kuřecí prso, pečený květák s parmazánem. Vhodné pro diabetiky
Přidáno 16. 5. 2025 11:01
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno 15. 5. 2025 10:13
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno 15. 5. 2025 08:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Povidlové šátečky bez kynutí
Hanina_ před 5 minutami
Plněná vepřová svíčková
Pavel2001 před 39 minutami
Kuřecí kari po belizsku
Antonausprag před 56 minutami
Sváteční koláčky
Koffi před 1 hodinou
Bábovka s větrníkovou příchutí
pajuska1511 před 2 hodinami
Bůčková tlačenka asi jinak
Vladatlaca před 2 hodinami
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Napalsko před 2 hodinami
Krkovička pro vítanou návštěvu
Naja2801 před 2 hodinami
Jogurtová bábovka s rybízem
Buchta9749 před 3 hodinami
Salát z pekingského zelí II
jarmila8511 před 4 hodinami
Tématické fráze:
jak dlouho vařit květák,
jak varit kvetak,
obalovanej květák,
květák recepty,
obžalovaný kvetak,
jak dlouho se vari kvetak,
jak se obaluje květák,
jak uvařit květák,
obalovany hermelin,
recept květák,
obalený květák,
květák,
obalovaná cuketa,
květák recept,
jak dlouho varit kvetak na smazeni,
jak dlouho smažit květák,
smažený květák recept,
vařit květák,
recept-obalovany kvetak,
dietní smažený květák
Suroviny:
květák,
mouka,
strouhanka,
vejce,
mléko,
sůl,
olej
Komentáře (6)