Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 348 kJ / 322 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,62 g |
| Tuky | 11,34 g |
| Vláknina | 9,56 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 75 mg |
| Sůl | 0,18 g |
| Sacharidy | 34,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Zeleninu očistíme, nakrájíme na plátky a orestujeme na rozpáleném tuku.
Krok 2: Zalijeme vývarem a vaříme ne úplně do měkka .
Krok 3: Okořeníme, přidáme nudle, bylinky, případně tu kari pastu, zahustíme a dovaříme dle naší chuti do měkkosti zeleniny. Dobrou chuť.
Zveřejněno 27. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kedlubno pórkovo řepná polévečka s nudlemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OXqR
Moje poznámka
Kedlubno pórkovo řepná polévečka s nudlemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OXqR
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v troubě
Přidáno před 8 hodinami
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 12 hodinami
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 13 hodinami
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 13 hodinami
Vepřový závitek s hořcicovo-slaninovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nebeský koláč
Janja před 7 hodinami
Domácí kmínový chleba
BarboraEis před 8 hodinami
Jogurtový dip s česnekem
Kajkajak před 8 hodinami
Pizza šneky
Kajkajak před 8 hodinami
Mléčná polévka
Kajkajak před 9 hodinami
Květáková omáčka Alfredo
adelaku před 9 hodinami
Kysané zelí zahuštěné - rychlé a jednoduché
DavidVolvo před 9 hodinami
Čokoládový dort z čokolády
Vackovaklara312 před 10 hodinami
Vepřová plec na houbách a na smetaně
74tomik před 10 hodinami
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 11 hodinami
Tématické fráze:
porkovo kedlubnova polevka,
porkovokedlubnova polévka,
tncz nova červená řepa
Suroviny:
brambory,
kedlubna,
řepa červená,
pórek,
česnek,
tuk,
pasta kari červená,
sůl,
pepř,
kmín drcený,
nudle,
bylinky,
hraška,
vývar
Komentáře (11)