Suroviny
Porce: 4 a více
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 345 kJ / 3 668 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 341,93 g |
Tuky | 180,33 g |
Vláknina | 14,28 g |
Cholesterol | 1,46 g |
Sodík | 835 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 164,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapr po maďarsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m0NR
Moje poznámka
Kapr po maďarsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m0NR
Nejnovější recepty
Smažený květák v těstíčku s nivou
Přidáno před 7 hodinami
Krokety ze zbylého vařeného masa a zeleniny
Přidáno před 9 hodinami
Borůvkový tunel
Přidáno před 10 hodinami
Křehký koláč s mákem
Přidáno před 11 hodinami
Brokolicovo-mrkvová pomazánka
Přidáno před 11 hodinami
Paštičky s lososovou pomazánkou
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Salát Coleslaw
Kajkajak před 46 minutami
Babiččina žemlovka s jablky a bez rozinek
Standa67 před 7 hodinami
Cuketová buchta
Janet.P před 7 hodinami
Jednoduché punčové řezy
AdyCha před 8 hodinami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
krrkk před 9 hodinami
Jednoduchý banánový chlebíček
nelinka62 před 10 hodinami
Drožďová polévka
Kajkajak před 10 hodinami
Pórková polévka
MichalRaby před 11 hodinami
Likér z aronie
jana.kulkova před 13 hodinami
Dýňový koláč s mandlovou drobenkou
zdraveskamcou před 15 hodinami
Tématické fráze:
kapr po mlynářsku,
kapr po madarsku,
kapr recepty,
recept kapr po mlynářsku,
recepty kapr po mlynářsku,
pečený kapr po mlynářsku,
kapr recept,
recepty z kapra,
recept na kapra,
recepty kapr,
recept kapr,
recepty na kapra,
recepty kapr, po mlynářsku,
recept kapr po maďarsku,
kapr po rožmbersku,
kapr po mlynarku,
kapr v maďarsku,
kapr po mlinářsku,
recept na kapra po mlynarsku,
vařím kapra
Suroviny:
kapr,
sůl,
pepř,
mouka hrubá,
cibule,
omega
Komentáře (6)
Recept znám léta, ale bez té cibule a do směsi mouka+paprika se dával ještě kmín a říkali jsme tomu "Kapr po mlynářsku"-můžeš taky vyzkoušet