Krůtí po maďarsku

Kroupovka Kuchařka: Kroupovka

Doba přípravy: 30 minut 4 porce Drůbeží maso 4 názory

Suroviny

60 dkg krůtího masa
2 velké cibule
6 stroužků česneku
8 dkg Hery
sůl
2 lžičky červené sušené papriky
Recept si zatím oblíbilo 11 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na větší kousky. Cibuli nakrájíme nadrobno a zpěníme na tuku Hera, případně másle. Necháme chvíli orestovat dozlatova a přidáme osolené maso s dvěma lžičkami červené papriky. Zprudka maso osmahneme, přidáme 3 stroužky rozetřeného česneku, podlijeme vodou a dusíme.

  2. Když je maso téměř měkké, odklopíme pokličku, přidáme zbylé 3 stroužky česneku nakrájené na plátky a vodu necháme téměř vydusit, aby vznikla cibulovo - česneková šťáva, kterou již ničím nezahušťujeme. Toto jídlo se podává s bramborovou kaší, politou šťávou, která kaši trochu jinak ochutí.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Krůtí po maďarsku

Tématické fráze: maso po maďarsku plněné papriky po maďarsku krůtí maso po maďarsku kuřecí prsa po maďarsku kuřecí maso po madarsku recept maso po madarsku krůtí játra po madarsku kuřecí játra po maďarsku krutí kosky kr?t? po krůtí stehno po maďarsku po maďarsku krůtí maso na po maďarsku krůtí prsa po madarsku jatra po maďarsky krůtí na paprice recepty s krutiho maďarsko kruti maso na maďarsko krůtí maso po v maďarsku krůtí recept