Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 086 kJ / 738 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,33 g |
Tuky | 63,75 g |
Vláknina | 3,25 g |
Cholesterol | 42 mg |
Sodík | 418 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 14,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzená pomazánka (z makrely a tofu)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JKXg
Moje poznámka
Uzená pomazánka (z makrely a tofu)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JKXg
Nejnovější recepty
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 2 hodinami
Květákové kari s fazolkami edamame
Přidáno před 2 hodinami
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 9 hodinami
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 11 hodinami
Těstoviny s treskou a pepřem
Přidáno před 19 hodinami
Vepřová plec se špenátem
Přidáno 19. 10. 2025 15:32:36
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Závin tažený jablečný
Majkaa před 48 minutami
Hlíva ústřičná jako "minutka"
KrisZaezemi před 1 hodinou
Domácí kmínový chleba
KristulaT před 2 hodinami
Babiččiny blbouny
KristulaT před 2 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Renata1101 před 2 hodinami
Španělské ptáčky
Jan@Novy před 2 hodinami
Domácí šunka z králičího masa
Romanesku před 3 hodinami
Kuře na paprice
Kajkajak před 3 hodinami
Tažený štrúdl
Majkaa před 3 hodinami
Pomazánka ala krab (krabí tyčinky)
Nippon před 3 hodinami
Tématické fráze:
pomazanka z uzeného tofu,
uzené tofu recepty,
uzené tofu,
recepty pomazánka z uzeného tofu,
recepty z uzeného tofu,
pomazánky z uzeného tofu,
recept na uzené tofu,
tofu uzene,
recept z uzeného tofu,
uzene tofu recept,
pomazanka z makrely se salamem,
pomazánka s uzeného tofu,
pomazanka z makrely,
pomazánka z uzené makrely gervais,
pomazank z tofu,
pomazank z makrely,
jak chutná sojanéza,
tofu natierka s makrelou,
uzená makrela pomazánka recept,
uzená makrela + droždí
Suroviny:
makrela uzená,
tofu uzené,
tofunéza,
sýr gervais,
olej,
pepř
Komentáře (5)