Divoka Hilda / Wilde Hilde
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 220 kJ / 531 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,40 g |
| Tuky | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 21 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 21,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechny ingredience společně rozmixujeme. Podáváme chlazené.
Zveřejněno 6. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Divoka Hilda / Wilde Hilde
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NKGD
Moje poznámka
Divoka Hilda / Wilde Hilde
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NKGD
Nejnovější recepty
Hříbkové carpaccio podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 14 minutami
Hrášková rybí polévka a kapří hranolky
Přidáno před 12 hodinami
Jednohubky s krabí pomazánkou
Přidáno před 13 hodinami
Linecké perníkové koláčky s povidly a mandlemi
Přidáno před 13 hodinami
Domácí skořicové sušenky
Přidáno před 14 hodinami
Vepřové na kmínu podle ČSN
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Perníkové kroužky
Vitek2015 před 1 hodinou
Guláš uherského grófa
PavelSt před 2 hodinami
Pizza šneky z listového těsta
LincolnRhyme před 8 hodinami
Těsto na perníčky - hned měkké
MarcelaH. před 8 hodinami
Květákové placičky
Valis před 9 hodinami
Rajská omáčka od maminky
Viktorka :) před 10 hodinami
Pečené kuře
Kajkajak před 11 hodinami
Dušená rýže
Kajkajak před 11 hodinami
Gazpacho jak ho dělám já
Sahula před 13 hodinami
Tématické fráze:
divoká hylda,
cibulovy caj
Suroviny:
víno červené,
sirup,
Komentáře (2)