Suroviny
Porce: 1 ks řapík. celeru cca 3-4 os.
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 219 kJ / 52 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,41 g |
| Tuky | 1,02 g |
| Vláknina | 5,18 g |
| Cholesterol | 3 mg |
| Sodík | 7 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 8,41 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
BUŠI přílohový řapíkatý celer
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BXXk
Moje poznámka
BUŠI přílohový řapíkatý celer
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BXXk
Nejnovější recepty
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 3 hodinami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 18 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 19 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 22 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 22 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové maso v mrkvi
RadmilaS před 1 hodinou
Koňakové řezy
janatka před 2 hodinami
Polévka s drožďovými noky
Vrbaska před 3 hodinami
Medovníkové koule
evik_svistik před 4 hodinami
Kokosky
veveruska73 před 11 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 12 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 15 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 15 hodinami
Vosí hnízda
RNiklova před 15 hodinami
Tématické fráze:
jak zpracovat rapikaty celer,
řapíkatý celer recepty,
příprava řapíkatého celeru,
recepty na úpravu řapíkatého celeru,
řapíkatý celer zpracování,
zpracování řapíkatého celeru,
řapíkatý celer příprava,
řapíkatý celer,
recepty cz řapíkaty celer,
příprava celeru,
řapíkatý celer recept,
zpracovaní celeru,
recept na řapíkatý celer,
recepty z řapíkatého celeru,
recepty na řapíkatý celer,
jak se jí řapíkatý celer,
fenykl řapíkatý,
recept na úpravu řapíkatého celeru,
celerové buši,
jak spracovat rapikaty celer
Suroviny:
celer řapíkatý,
cibule,
česnek,
olej,
omáčka worcesterová,
omáčka sojová,
chilli,
máslo,
sůl,
pepř
Komentáře (19)