Krůtí kousky s fenyklem a řapíkatým celerem

Suroviny

500 g krůtího masa
1 cibule
1 fenykl
2 řapíky celeru
2 lžíce sádla
bazalka
koření meat masala
koření Zlaté kuře
lžíce hladké mouky
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Maso očistíme, nakrájíme na kousky, posypeme kořením, promícháme a necháme půl hodiny v misce. Do tlakového hrnce dáme sádlo, vložíme nakrájenou cibuli, necháme zesklovatět, přidáme maso, orestujeme asi deset minut.

  2. Potom přidáme nakrájený fenykl a celer, přilijeme dvě deci vody, hrnec uzavřeme a dusíme 15 minut. Obsah hrnce přendáme do kastrolu, zahustíme moukou a provaříme.

Komentáře k receptu Krůtí kousky s fenyklem a řapíkatým celerem

  • Jikotka Jikotka(autorka receptu)

    1974andrea:Zčlenina nebyla rozvařená,v papiňáku byla jenom chvíli..:-8:-D

    Odpovědět

  • 1974andrea 1974andrea

    Já bych asi tu zeleninu nenechala tak úplně rozvařit, krůtí maso je taky za chvilku hotové. Ale jinak chutné to bude;-):yes:

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    Krůtí jsem s fenyklem nezkoušela, ale máme ho rádi, takže zrealizuju :-p:yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: krůtí maso s fenyklem recept krůtí fenykl krútí s fenyklem krútí maso na fenyklu recept řapíkatý celer maso fenykl krutí a fenykl kruti maso s feniklem krůtí kari fenykl krůtí fenykl fenykl recepty krůtí maso krůtí stehno s fenyklem kruti maso fenykl recepty na krůtí kousky kruti s feniklem krutí na feniklu fenikl s řapíkatým celerem krůtí s řapíkatým celerem krůtí mousky s řapíkatým celerem maso na fenyklu kruti kousky s feniklem