Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí prsa v libečku se solamylovou krustou

Hodnocení receptu je 4,9 (21×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Anna Kocikova Anna Kocikova

Snadný

Suroviny

Porce: 2 velké

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 974 kJ /
1 428 kcal
Bílkoviny187,34 g
Tuky23,64 g
Vláknina7,46 g
Cholesterol 903 mg
Sodík 868 mg
Sůl1,70 g
Sacharidy96,93 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso opláchneme, osušíme a nařežeme na plátky o síle cca 1,5-2 cm. V hlubší nádobce vidličkou rozšleháme vejce společně s vínem. Přidáme solamyl a umícháme hustější těstíčko. Dále přidáme libeček, krenex, pepř a vše dobře promícháme. Krok 2: V připraveném těstíčku obalíme nakrájené, nenaklepané plátky masa a necháme alespoň hodinu v lednici odpočinout. Necháme-li přes noc, maso všechny chutě z těstíčka natáhne a bude hezky voňavé. Krok 3: Poté plátky masa obalíme v solamylu a na pánvi s rozehřátým olejem smažíme pozvolna po obou stranách do zlatavé barvy.

Zveřejněno 23. 5. 2013

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí prsa v libečku se solamylovou krustou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rqo6

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí prsa v libečku se solamylovou krustou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rqo6

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (42)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Jana Remkova:Děkuji;-):-K

Tohle je rozhodně za bodík!!!:yes:

evca47 prknovae@seznam.cz:Evi,přidala jsem do poznámky pod rcp pár odkazů na libeček:-)Využití je opravdu hodně.A protože se Tvůj dotaz týkal čaje z libečku,tak si odpověd rozklikni tady;-)
http://www.tradicnirecepty.cz/napoje/caj-z-libecku...

evca47 prknovae@seznam.cz: Libeček v hrnci krásně provoní vařené maso a zejména je skvělé jej přidat, když se vaří brambory.:-p

evca47 prknovae@seznam.cz 29. 5. 2013 18:23
rihana: chci se zeptat na co používáš čaj z libečku, mám ho na chalupě hrozně moc a dávám ho jen do jídla ale mám ráda bylinky ale nevím na co libeček je dík za odpověď:-)

Díky všem:-K:-K

moc hezké, to mi uteklo, dělávám ráda, ta druhá fotka je skvost;-):-p:yes:

S chutí bych si ukrojila veliký kus Ani, máš to krásné všechno jako obyčejně šikulka :yes::yes:

Líbí se:-p, tak je to podané:-D, vyzkouším a paní autorce dávám:yes: a bodíka:-D

Anna Kociková: Děkuji za radu. Já ty stonky vždycky vyhodila a uznávám, že je jich škoda, hlavně teď na jaře. První várku jsem vyhodila, takže druhou zamrazim. Jinak nařezané lístky mrazím dlouho a sušený libeček mám ráda na čaj. Jsem čajobylinková. Recept je nápaditý, vyzkouším.

Anna Kocikova:Aničko, to je docela bomba, to se mi líbí a brzy to spáchám a tady platí, čím déle naložené, tím lépe a výsledek lepší, udělám možná hned o tomto víkendu a nemusím přemýšlet co vařit;-)Dávám ti 15.bod:yes:

danielle72: danuško, hele neutahuj si ze mě jooo:-D:-D:-D, ale teď vážně, mátovou sůl jsem nedělala, ale proč ne? Ovšem mátový olej i ocet mám. Už chápeš, proč mám furt máty málo? Hele ale nápad na mátový cukr není špatnýýýý :yes::yes::yes::yes: Děkujuuuuu a udělej takýý, do moučníků bude skvělý, ta sůl by taky mohla, když o tom přemýšlím..... :yes::yes::yes:
Chudák anička, ta nás zabije, asi bychom měli jít na diskuzi, co vy na to? A vymýšlet co z mátou nebo libečkem

Aničko, to je výborný recept, ten určitě vyzkouším:-p:yes:

spagetka: Hmmm, bezva tip:yes: A taková mátová sůl...:-D:-D:-D Nebo radši cukr, že?;-)

rozmarynaH: jéé určitě, dělám to taky, na to jsem zapomněla. Jak říká můj muž - ta dá libeček i do švestkových buchet :-D:-D:-D. Fakt to dělal Jamie:-O:-O? To jsem neviděla, koukám na to, u nás se prostě libeček používá na tisíc způsobů, no jo, receptíky jsem přidat mohla, pro mě je to obyčejné no :-D:-D:-D:-D
Jo bacha, libeček musí být totálně suchý, klidně až přeschlý

Tématické fráze:
libeček recepty, jak zamrazit libeček, jak zamrazit naložené maso, čaj z libečku, kuře na libečku, sušení libečku, libeček v soli, solamyl, solamylove testicko, využití libečku, libeček sušení, jak usušit libeček, sušený libeček, kuřecí maso na libečku, mail libec.org loc:cz, kuřecí prsa v solamilu, libeček využití, lze zamrazit naložené maso, kuřecí prsa v solamylovém těstíčku, libeček naložený v soli

Suroviny:
prsa kuřecí, víno bílé, vejce, solamyl, libeček, krenex, pepř čtyř barev, solamyl, olej, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu