Vepřový výřez na kmíně, fazolkách se sušenou hlívou ústřičnou a libečkem

Bibinka Kuchařka: Bibinka

Doba přípravy: kolem hodiny 5 porcí Vepřové maso 17 názorů

Suroviny

800 g vepřového masa na dušení( doporučuji masový výřez)
1 cibule
3 hrsti zelených fazolek
1 lžíce celého kmínu (nemusí být úplně plná)
1 lžíce sušené hlívy ústřičné
větvička libečku
1 lžíce Solamylu
olej
pepř
sůl
Recept si zatím oblíbilo 10 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme kostky výřezu, ten osmahneme a zalijeme vodou.

  2. Přidáme kmín, hlívu, libeček, pepř, osolíme a necháme dusit.

  3. Když maso změkne, tak přidáme fazolky a omáčku si zredukujeme, podle počtu strávníků a ještě dusíme. Buď necháme vydusit, nebo přidáme vodu, dosolíme, doladíme a zahustíme Solamylem rozmíchaným v trošce vody a necháme provařit.

Poznámka

Já jsem toto jídlo vařila v PH, kam jsem všechny ingredience dala najednou a nechala jsem pomalit 3 hodiny na Hight! Recepty maso+ fazolky tu mám už dva, milujeme tu kombinaci, protože se to chutně snoubí, avšak každý recept má jiné složení všech ingrediencí. Já měla s nudlemi a taťulda s jeho oblíbenou rýží.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 22 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vepřový výřez na kmíně, fazolkách se sušenou hlívou ústřičnou a libečkem

  • Bibinka Bibinka(autorka receptu)

    haolza: doplněno;-)

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    haolza: autorka doplní, v pomaláči to dáme všechno najednou, v normálním kastrolu bych přidala před dodušením masa a dodusila.

    Odpovědět

  • haolza haolza

    Moc dobré, dnes k obědu s těstovinami(jen jiné masíčko),nějak se z postupu vytratily ty fazolky, já jsem letitá kuchařka, ale pro začátečníky co se drží postupu asi matoucí..

    Odpovědět

  • Dana61 Dana61(neregistrovaný)

    no jó tak tohle také můžeme:-D:yes:

    Odpovědět

  • Anna Kocikova Anna Kocikova

    Tom Beyk::-D:-Dse picnu;-):-D:-D:yes:
    Bibinko,moc podařené:-p+8:yes:Ale je pravda,že někdy je v názvu na obalu"výřez a někdy ořez":-)

    Odpovědět

  • rebeka rebeka

    Tom Beyk::-D:-D:yes:

    Odpovědět

  • Bibinka Bibinka(autorka receptu)

    Tom Beyk::-DTome, to se ti povedlo a já se chechtám:-D:-))Můžeš to udělat z jiného kusu, krkovička, plec atd:yes:

    Odpovědět

  • Tom Beyk Tom Beyk

    Mňo musí to být volačo...takovýhle jídla já miluju :-p:-*.
    Škoda, že se u nás nedá nikde koupit ani výřez, ani vořez, kdybych všechy masny voblez.:-//:-D

    Odpovědět

  • BILKOVAI BILKOVAI

    Mám na to chuť:-p:-* a že je to nářez, to věřím:-D :yes:

    Odpovědět

  • nofrona nofrona

    Šťavnatá bobrota Jani:yes::yes:

    Odpovědět

  • srettka srettka

    Dneska to bibi řízla pěkně, a ta šťávka...jen jsem říznutě mlaskla:yes::-))

    Odpovědět

  • test test(neregistrovaný)

  • test test(neregistrovaný)

  • yanull yanull(moderátorka)

    Děvčata, jak je ta naše mateřština hezky květnatá;-), tak já přidám ještě zářez na pažbě a záře nad Kladnem a výhřez ploténky a už raději končím, ale než se tak stane, posílám do PH k dobrůtce bodík ;-):-K +2:yes:

    Odpovědět

  • rebeka rebeka

    Bibinka::-D:-D a já jsem si to myslela:-8, a že to byl chuťový nářez.. o tom žádná:-D;-):yes:

    Odpovědět

Předchozí 1 2

Tématické fráze: recepty z veproveho vyrezu vepřový výřez-recepty vepřový výřez omáčka druhy masa - vepřový výřez masovy výřez hovězí výřez recepty hovezi vyrez recept hovězí výřez co z sušenou hlívou pečené vepř.kousky se sušenou hlívou,zázvorem a medvědím česnekem výřez masa hlíva ústřičná recepty hliva v pomalaci za sušenou vodou za sušenou vodou vyrez z masa co udělat z vepřového výřezu vepřový ořez a výřez co se susenou hlivou jak udělat výřez z fotky