Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 396 kJ / 1 768 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,00 g |
| Tuky | 161,67 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 383 mg |
| Sodík | 242 mg |
| Sůl | 0,38 g |
| Sacharidy | 64,17 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mango s devonshirským krémem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NKAK
Moje poznámka
Mango s devonshirským krémem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NKAK
Nejnovější recepty
Medové dortíčky
Přidáno před 4 hodinami
Bábovka à la marcipánová štóla
Přidáno před 6 hodinami
Nadýchané domácí langoše s jogurtem
Přidáno před 13 hodinami
Listové košíčky se sýrem brie, brusinkami a ořechy
Přidáno před 13 hodinami
Mleté kuličky se žampiony
Přidáno 7. 12. 2025 21:58:20
Skořicová kolečka
Přidáno 7. 12. 2025 21:41:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mandlové rohlíčky podle Sandtnerky
Milfu před 46 minutami
Telecí líčka v ovocné marinádě
david.pacanda před 1 hodinou
Šťavnaté zapečené kotlety
Gygy2 před 2 hodinami
Mleté maso na způsob kebabu
l.sejkora před 2 hodinami
Makové koláčky s povidly - cukroví
Evellinka před 3 hodinami
Výborné šlehačkové cukroví
Moni1703 před 3 hodinami
Sekaná "svíčková"
iveta.kroul před 4 hodinami
Vepřová játra v pikantní šťávě z papiňáku
Sahula před 5 hodinami
Bílá krémová česnečka
Sahula před 5 hodinami
Tématické fráze:
mango recepty,
mangové mascarpone,
dezerty z manga,
mango recept,
mango s mascarpone,
krém z manga,
mango dezert,
mango dezerty,
mango krém,
mango předpisy,
mango a mascarpone,
mascarpone s mangem,
recepty z manga,
desert z manga,
dezert z manga,
mascarpone a mango,
top recepty z manga,
recepty s mangem,
mandlový dezert s mangem a mascarpone recepty,
rychlý dezert z manga
Suroviny:
mango,
ořechy pistácie,
mascarpone,
smetana ke šlehání,
cukr
Komentáře (15)
1974andrea: ono těch předpisů na devonshirský krém je milion, vždy se uvádí jiný poměr smetany a mascarpone, někdy tam přidávají i zakysanku, tenhle nám ale chutná nejvíc
Mňam-paráda
A děkuju oboum