Postup přípravy
Zveřejněno 8. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špenátový krém s topinkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WWqQ
Moje poznámka
Špenátový krém s topinkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WWqQ
Nejnovější recepty
Tarhoňa s kuřecím masem a pikantní rajčatovou omáčkou
Přidáno před 1 hodinou
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
Přidáno před 1 hodinou
Proteinové ovesné vločky s malinovým proteinem a hořkou čokoládou
Přidáno před 23 hodinami
Rýžové nudle se zeleninou, sójovými kousky a arašídovou omáčkou
Přidáno před 23 hodinami
Roláda Harlekýn podle Míši Landové
Přidáno 10. 7. 2025 09:00:02
Těstoviny s krémovou omáčkou Alfredo s krevetami a brokolicí
Přidáno 10. 7. 2025 06:47:32
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňkový koláč s drobenkou
Malinka89 před 1 hodinou
Pečená krkovice s lilkem a smetanou
Kovisova před 2 hodinami
Meruňkový koláč s tvarohem a drobenkou
Malinka89 před 2 hodinami
Kuře na tymiánu
Jan Nemec před 3 hodinami
Cukeťák II
xSarka před 4 hodinami
Uzená zelňačka
Vašek před 4 hodinami
TOP Banánový chlebík
danila před 5 hodinami
Kuřecí maso na kari s kokosovým mlékem a rýží
Sally.K51 před 5 hodinami
Masové kuličky na kedlubnách
Liduš před 5 hodinami
Nepečené kokosové košíčky s čerstvým ovocem
Amphibian před 8 hodinami
Tématické fráze:
špenátový krém,
špenátový pilaf,
spenatovy krem recept,
rychlý špenátový krém,
špenátová polévka s klobásou,
recept na špenátový krém,
špenátový krém bez česneku,
špenátovy krém top recepty,
brokolice špenátový krém recept,
špenátový krém s česnekem,
topinkami,
spenatovz pilaf,
špenatovy npilaf,
jemný špenátový krém,
vařené hovězí maso ke spenatu,
krem se spenatovych listku,
krém s topinkami,
špenátový chléba,
smetanová špenátová krem,
spenatovy krem s kurecim masem + recept
Suroviny:
špenát listový,
olej,
mouka,
pepř,
česnek,
podravka,
chléb,
koření grilovací,
mouka hladká,
mléko,
vejce
Komentáře (4)