Suroviny
Porce: dle strávníků
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 492 kJ / 118 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,10 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 29,31 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jahody na pepři
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WKNX
Moje poznámka
Jahody na pepři
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WKNX
Nejnovější recepty
Čokoládové muffiny
Přidáno před 5 hodinami
Kinder mléčný řez se šlehačkou a kondenzovaným mlékem
Přidáno před 12 hodinami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Přidáno před 13 hodinami
Toast s vajíčkem a anglickou slaninou
Přidáno před 21 hodinami
Brokolicový chlebíček s cottagem
Přidáno 10. 5. 2025 18:39
Linecké sušenky s čarodějnickým tématem
Přidáno 10. 5. 2025 17:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Makovec s povidly a pomerančem
Ilias před 2 minutami
Pudinkovo-tvarohové polštářky
poirotka před 50 minutami
Boloňská omáčka
poirotka před 51 minutami
Zeleninová polévka vařená opačně
poirotka před 52 minutami
Rychlá meruňková buchta
petra.tumova před 58 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Knota před 1 hodinou
Řecké brambory s řapíkatým celerem
Alicia8 před 1 hodinou
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
Marceval před 5 hodinami
Jogurtová bábovka II
káťa před 5 hodinami
Tématické fráze:
jahody s pepřem,
jahody na zelenem pepri,
pepřové jahody,
jahody na pepri a medu,
recept jahody na zeleném pepři,
jahody s citronovym peprem,
jahody s pepřem,
jahody s medem a se zeleným pepřem,
jahody s medem a pepřem,
jahody s citromovým pepřem,
recept jahody,
reakcia na jahody,
na pepři,
banán na zeleném pepři,
jahody v medu,
med s pepřem,
kafe a pepr,
jahody s peprem a medem,
káva s pepřem,
jahody s peprovou omackou
Suroviny:
jahody,
med,
pepř čtyř barev,
máslo,
skořice mletá,
ořechy pistácie,
zmrzlina vanilková
Komentáře (15)
Tá kombinácia medu, škorice a štvorfarebného korenia je úžasná
casino: to štvorfarebné korenie sa nezomelie na jemno, v originál fľaštičke, je hrubo mleté, a je to dobré, jemne zomleté by to nebolo ono.
Pepř NEMELU
...a říkáme tomu JAHODY (ZMRZLINA) S PEPŘEM
Jarda, ono vo Francúzsku som jedla čokoládu s mletou červenou paprikou, robili ju čerstvo na ulici na kovovej platni, roztápali, miešali s paprikou a potom škrabkou našrabali do papierového kornúta koľ´ko si chcel. Zďaleka nevieme všetko čo sa v Európe varí. Treba ochutnať