Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 585 kJ / 2 769 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,58 g |
Tuky | 90,96 g |
Vláknina | 30,80 g |
Cholesterol | 1,55 g |
Sodík | 731 mg |
Sůl | 2,22 g |
Sacharidy | 386,60 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ušleháme vejce s cukrem, přidáme ostatní suroviny.
Krok 2: Na pečicí papír na dva plechy rozdělíme těsto a dáme péci při 180°C 10 minut, necháme vychladnout.
Krok 3: NÁPLŇ: 2 tvarohy, 25 dkg másla, 3-5 lžic medu.
Krok 4: Na vychladlou placku namažeme náplň, přiklopíme druhou plackou a dáme do lednice ztuhnout.
Zveřejněno 18. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dobre kinder rezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lRQM
Moje poznámka
Dobre kinder rezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lRQM
Nejnovější recepty
Palačinková růže
Přidáno před 8 hodinami
Bílá cibulová omáčka se zeleninou
Přidáno 9. 5. 2025 11:41
Kakaový koláč s rebarborou a kokosem
Přidáno 9. 5. 2025 11:34
Mrkvová buchta z remosky
Přidáno 9. 5. 2025 11:28
Ragú z kančího masa na švestkách
Přidáno 9. 5. 2025 11:19
Pšenično-žitný domácí chlėb
Přidáno 9. 5. 2025 11:17
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchta - prošívaná deka
Jana292 před 13 minutami
Pomalu pečená vepřová kýta
martivan před 1 hodinou
Omáčka z hlívy ústřičné
malirka před 1 hodinou
Bábovka z podmáslí
kyskamaryska před 3 hodinami
Okurkový salát
JakubM před 3 hodinami
Nejlepší špenát
harovs před 4 hodinami
Pohankové karbanátky se sýrem
Jitka64 před 4 hodinami
Nadýchaná banánová buchta
shabby před 4 hodinami
Tématické fráze:
vynikající kindr rez,
kinder řezy,
kindr řezy,
kinder řezy recept,
domácí kinder řezy,
vynikající kinder řez,
kinder řez,
dobré řezy,
kindr řez,
domácí mléčný řez,
mléčné řezy,
mléčný řez recept,
recept na dobre rezy,
domácí řezy,
řezy kinder,
kinder recept,
mléčný řez,
rychlé kinder řezy,
kinder recepty,
domaci kinder řez
Suroviny:
vejce,
cukr,
mouka polohrubá,
kakao,
olej,
prášek do pečiva
Komentáře (58)